Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gergwgwrg

jakimi słowmi mam podziekowac byłemu zdradzajacemu mnie

Polecane posty

Gość oluska wawa
dziecwzyno lecz się, to nie styd że ktośkomu ufałaścię zaraził!!! to nie twoja wina

Gość gergwgwrg
bede sie leczyc-20 stego mam wizyte i zobaczymy co lekarz powie szczerze mowiac sama stwierdziłam ze to kłykciny bo sa identyczne jak na obrazkach na necie;/ bo coz to moze byc innego wciaz rosna i jest ich kilka takie grudki

nie mam pojęcia, jak to się leczy, możliwe, że chirurgicznie, widziałem chyba na HCfor- Brutalne Oblicze Świata, współczuję.

Gość gergwgwrg
mozna wymrozic,albo smarowac mascia ktora wypali je;/ ale dowiem sie dokladnie na wizycie

Gość za nic
nie rozumiem pytania. po co w ogole chcesz mu za cokolwiek dziekowac? Zarazil cie, wylecz sie i zapomnij. no chyba ze tak naprawde chcesz mu dowalic za to ze cie rzucil. A moze on sam nie wiedzial ze ma te przypadlosc? jezeli on nic o tym nie wspomnial, to mozesz go grzecznie poinformowac ze najprawdopodobniej jest chory i ze radzisz mu zeby wybral sie do lekarza. po co od razu po chamsku???

Gość a kto pyta ??
offerma-- ty nie bądz cyniczny dupku. Wyjątkowy skurwiel tak zniszczyć miłość .:O:(Powiesić hooja za orzeszki:(

Gość Anikita22
Slyszalam ze od tej choroby gnije pochwa, oby nie bylo za pozno.... :(