Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eterycznaaa

Czy jest gdzieś teraz ktoś taki jak ja ...

Polecane posty

Gość Eterycznaaa

Kto siedzi i analizuje swoje życie, bo rozpadł mu się związek, bo nie miał on szansy bytu. Ciekawa jestem czy ja - 24 letnia zwyczajna blondynka z romantyczną duszą i wiarą (pomimo wszytsko co złe) spotkam kogoś na swojej drodze?? Czy ja w ogóle jestem w stanie po tym co myslałam, ze jest sensem mojego życia, pokochać kogoś równie mocno?? Czy zacznę żyć wolna duchem i oddychac pełną piersią?? Nie wiem czy jest gdzieś na ziemi ktoś kto też tak ma? A może los na siłę wyciągnął mnie za uszy z tego bałaganu, bo ma dla mnie coś lepszego... :*

Gość Eterycznaaa
Pani Aniela... niezawodna jak calgon i perwool...;)

Nasze życie jest jak pogoda, dziś pochmurna, jutro słoneczna. Szczęście ubrane w płaszcz iluzji, jest ulotne jak kiepska woda toaletowa ... a w życiu piękne są tylko chwile ;-)

analizowanie życia na chwilę obecną i rozsądny plan co dalej powoduje, że stajemy się coraz silniejsi i uczucia, emocje nie rządzą naszym życiem a raczej towarzyszą, najważniejsze to wyciągać wnioski, nie popełniać tych samych błędów i mieć plan na jutro

Gość Eterycznaaaa
Mam plan na jutro, wiem co chcę robić w życiu, ale jakoś tak jestem pozbawiona marzeń przez niego... Ale faktycznie, o tyle szczęsliwie się składa, że jeszcze mam rok studiów, naukę, zainteresowania, wspaniałych znajomych i kochaną rodzinę. Nie jestem sama, ale kiedyś z tego gniazda wyfrunę, a w zasadzie już niedługo i dziwnie się z tym czuję, bo nie tak to wszystko miało wyglądać... ;/

w zasadzie to masz wszystko co najważniejsze, poza tym każdy student myślący rozsądnie ma taki syndrom że na studiach jest bezpiecznie to tak jak ciągle być w szkole są znane zasady wyuczone a po studiach od razu głęboka woda i "wyścig szczurów" ale można się przystosować i do tego, nie tracić czasu i mieć plan a facet sam się znajdzie przy okazji

Gość Eterycznaaaa
Ja już trochę w biznes jestem wkręcona, że tak powiem, więc nie pójdę na tak głęboką wodę. akurat moja profesja tłumacza pozwal mi robić to "już", oczywiście zgodnie z prawem, na ile mi ono pozwala. Ach.... chyba potrzebuję czasu, bo wszytsko stało sie raptem pare dni temu. Nie ja zawiniłam, a to ja musiałam odejśc... beznadzieja. Ale wiem, ze juz za rok polecę w jakies palmy i blue water, choćby sama itym będę żyła :D

Gość ghjhghgjghggg
no i choooj z tym. Amen.

Gość Eterycznaaaa
Dokładnie tak :)

sama dziewczyna, palmy i blue water widzę tu jakąś sprzeczność to się nie zdarza w naturze :)

Gość Eterycznaaaa
Myślisz?? Uwierz mi, ze tak. Robiłam tak już tu, nad polskim morzem. Rzecz jasna, adoratorów nie było brak, kwestia tego, że ja nie lubię jednorazowych śniadań :)

ja analizowałam swoje życie przez ostatnie dwa dni :) podobne nawet pytania sobie stawiałam...ale odpowiedzi nie uzyskałam :)

Gość analogiaa
Eteryczna jakbym czytała o sobie!!...Może za rok pojedziemy razem pod te palmy:D Ja tez mam 24 lata, tez jeszcze rok studiów, i tez musiałam zerwać ja - mimo że nic złego nie zrobiłam...Jest jeszcze kilka zbieżności:) też jestem blondynka i kończę studia, które przygotowują do zawodu tłumacza:P

Gość Eterycznaaaa
Cała w tym tajemnica, że tych odpowiedzi nie dostaniemy ... To taka nasza ludzka natura, któa chce wszystko wiedzieć natychmiast. Przyszłosc to taka nienamacalna przestrzeń, a to taki mój oczyszczający monolog - katharsis, które czasem robi dobrze, Droga DOBRZE :) Pozdrawiam :)))

Gość Eterycznaaaa
Analogiaaa... ślę pozytywne fluidy ;))) Widzisz, a jednak jest taki ktos jak ja, Ty, Dobrze i zapewne wielu innych. Dobrze jest mieć taką swiadomośc, że to sa zdrowe i normalne reakcje, powtarzalne u innych ludzi. A ja tu zrobię chetnych na palmy ;) Czekaj, czekaj, zbierzemy ekipę :D

Gość Eterycznaaaa
JESTEM ZA :D:D:D

no jak mnie zabierzecie mogę smarować olejkiem i robić drinki :)

Gość Eterycznaaaa
Masz to Chooody za dobre słowo i niewyśmianie mnie tu :)

Gość Eterycznaaaa
A, Choody, nie będziesz musiał robić drinków, bo my pofruniemy na All Inclusive i wszystko będziemy mieć w..... :D:D

Gość Eterycznaaaa
Dobrze... chociaż pomarzmy o tym :) Ale ja daję gwarancję TU i TERAZ, że polecę!!!! Wiem, że stać mnie na to mentalnie i finansowo trochę też ;)

na rozsądne pytania mogą być tylko rozsądne odpowiedzi fajnie się Eterycznie rozmawiało :)

Dziewczyny i ja jestem z wami ;) Co prawda z zawodu nie tłumaczka, i mi zostały jeszcze 2 lata studiów. Ale przyłaczam się do postu. Ja odeszłam, bo musiałam. i tu dla faceta jest ujma na honorze - jak mogłaś mnie zostawić, to ja teraz Ci pokaże. Tęsknicie za nim?

Gość Eterycznaaaa
Wśród tylu nieszczerych i znudzonych życiem doradców nie spodziewała się 'prawdziwych' odpowiedzi. To takie moje zasmucone ja się odezwało i chciało wyrzucić ból istnienia. Boli mniej :) DZIĘKUJĘ!

Gość Eterycznaaaa
Jasminko witam :) Czy ja tęsknie?? Chyba tak, choc nie mam za czym, bo ja już od dawna byłam w tym związku samotna. W kazdym razie pisałam tu pod innym nikiem i dodam, iż mój związek trwał 8 lat, więc to dla mnie zaledwie początek "przeprawy".

ja odeszłam dwa lata temu i do dzisiaj nie żałuje swojej decyzji...

my plesoure, maybe another day....you have the same problem then ask me, bye

Gość Eterycznaaaa
Dobrze... ufff, dajesz mi wiarę w moją nową drogę. Nie ma mowy, zebym sie załamała, nawet nie biore tego pod uwagę!

Ale mi "biedne" żuczki musimy byc mega dzielne. A wiecie dlaczego? Bo nie mozna im okazać, że bez nich jest źle.... Bo życie bez nich też może być piękne ;)))