Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telemarketerka 007

Szukam porady , dla mnie to bardzo wazne

Polecane posty

Gość telemarketerka 007

Napiszę wprost, odkąd współżyję z mężczyzną biore tabletki antykoncepcyjne, dlatego też nie umiem, a raczej mało wiem o innych środkach antykoncepcyjnych, biorę pigułki już 4 lata, teraz chcę je rzucić, mam ku temu ważne powody i interesuje mnie jakaś inna antykoncepcja ale NIE doustna, ai tym bardziej prezerwatywa, chce sie dowiedziec czy sprawdza sie coś takiego jak stosunek przerywany lub kalendarzyk którego niestety nie umiem prowadzic, moze mi ktoś coś poradzić objaśnic ??

Jeżeli nie chcesz stosować środków hormonalnych, to polecam prezerwatywę połączoną ze stosunkiem przerywanym. Napewno w ciążę nie zajdziesz.

Gość busiemamuśie
Ja mam juz meża a to tak głupio zeby w małżeństwie stosowac prezerwatywe

Gość busiemamuśie
W małżeństwie robi sie to czesto, wiesz ile bym musioała na to wydac

Jedna paczka prezerwatyw na tydzień by ci chyba wystarczyła. Czyli cztery paczki na miesiąc. Czyli jakieś 24 PLN.

Stosunki przerywane i kalendarzyki są dla osób, które mogą mieć dziecko, ale się o nie specjalnie nie chcą starać. Ja stosowałam tą metodę 10 miesięcy i dała radę. Ale to zawsze jest rosyjska ruletka. Jeżeli absolutnie nie chcesz/nie możesz mieć dziecka to poszukaj innej metody.