Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co i jak

miala ktoras z was wypalana nadzerke??

Polecane posty

Gość nie wiem co i jak

jak w temacie, w ogole miala ktoras nadzerke? jak leczylyscie? i jaki sluz mialyscie??

ja mialam takim lekiem we fiolce fiolka dzielna na pol na 1 wizycie aplikowana polowa na drugiej po tygodniu druga polowa bardzo bolalo po zabiegu w podbrzuszu tak ze asz w glowie mi sie krecilo ale nadzerka zniknela potem na majtkach widzialam po jakims czasie resztki wypalonej blonki przez jakis czas zero wspolzycia zeby nowa blonka powstala

ja wlasnie bylam u lekarza.. przepisal mi leki i po zakonczonym stosowaniu ma mi zrobic wymaz... i jak dalej cos bedzie to albo zas leki albo wlasnie to wypalanie i powiedzil mi ze to wypalanie boli :( ehh. a co do sluzu to ja mam wlasnie takie biale glutki :O:O

wypala się podobno tylko jak kobieta już rodziła...ja mialam krioterapię. za pierwszym razem sie nie powiodła bo byla za duża, musial mi gin poprawiać...i niby sie udało. ale kiedy poszłam w ciązy na konsultację do innego, ten mi powiedzial ze mam nadżerke:o a mój nic mi o tym nie mowil:o

krioterapia to wymrażanie... mnie brzuch też bolał, tak jak na okres, ale 3 razy bardziej:o cały dzień przespałam, a potem przez 2 tyg lała się ze mnie woda. 6 tyg bez wspolżycia...