Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piczkaxxxxxxxxx

najlepsze PROWOKACJE na kafełe i nie tylko

Polecane posty

Gość nie podam linku bo temat
został usunięty - było to na uczuciowym, autorka, ania lotwiegoo napisała "zgwałcił mnie tata' - tylko to, bez żadnych starań o fabułę, a ludzie strasznie się nakręcili. Bardzo mnie ciekawi, jak sprawa się dalej potoczyła. Może ktoś wie?

Gość piczkaxxxxxxxxx
niestety nie wiem poszukuje róznież linka do tematu autorki zdołowana żona pewnego męża (?) gdzie pisała ze jest w ciazy , mieszka z tesciami, tesciowie to swiadkowie jehowy , tesciowa kazała jesc jej zupki i wybierała tapety do pokoju jesli ktos kojarzy to prosze szukac linka :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
no prosze zapodawac prowokacje będą jak znalazł na długie jesienne wieczory :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
rozumiem ów brak zainteresowania topikiem :classic_cool: pewnie juz zabieracie sie za czytanie tych perełek :classic_cool:

Gość bizonka1
No widze ze tu cie wywialo piczkaxxxx::)

Gość kirli
No ba!!!:):):) Jak poczytamy, to będziemy kontynuować topic;)

Gość piczkaxxxxxxxxx
owszem owszem , i oczywiscie czytam bezustannie topik o bransoletce :classic_cool: jestem juz na 41 stronie :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
che mi sie lac ale cóz, to jest jak film na tvp bez przerwy na reklame :classic_cool:

Gość kontrola podstawą zaufania3283
nie przyznał sie bo podobno to prowo nie było choc któs skutecznie sie pod nia podszywał miedzy 6 a 27 stroną ale bystre kafeterianki to zauważyły :classic_cool: ogólnie autorka do konca utrzymuje ze to prawda piszac pod koniec ze nie ma siły udowadniac ze to nie prowo (bys moze dlatego znika ) :classic_cool:

Gość dziewczyna pisala
ze jej byly chlopak ma nowa dziewczyne ("jego nowa dziewczyna...tak ciezko z tym zyc") i nie mogla sie z tym pogodzic, ale temat jest juz usuniety

Gość dziewczyna pisala
i jeszcze temat o dziewczynie, ktorej chlopak gdzies tam polecial i jak wracal to pojechala na lotnisko i jeszcze na dowod zdjecie tu wklejala :) ale to bylo dawno i juz nie pamietam o co dokladnie chodzilo, chyba o to ze podejrzewala go o zdanie

Gość gość
up

Gość gość
kurde a pamietacie te posty od jakiejs ze narzeczony ja uderzyl przed slubem, co mieszkala z chlopakiem i matka potem sie do ojca przeprowadzila miala dysortografie.

Gość gość
ja lubie trolować na macierzyńskim :)ale tam sie szybko mamuśki wkręcają i łykają wszystko :D

Gość gość
czyli co

Gość gość
Ta z dysleksją to anitka była

Gość gość
no anitka. dobre to bylo