Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo232

dziewczyna niedostępna czy niezainteresowana?

Polecane posty

Gość Pablo232

Mam do Was pytanie. Mam ogromny problem. Poznałem dziewczynę tydzień temu na weselu, oboje byliśmy świadkami. Było fajnie, bawiliśmy się razem dwa dni. Po weselu jednego dnia ona dzwoniła do mnie później ja, aż do piątku kiedy to grupką z wesela umówiliśmy się na kręgle. Na kręglach też fajnie się bawiliśmy ale przez ten cały czas nie okazywała, że jej na czymkolwiek zależy, ale i nie odtrącała mnie. Na pytanie czy spotkamy się na jakimś piwku odpowiedziała, że zobaczymy. Ani tak ani nie. Później dzwoniłem do niej ale nie pytałem się o spotkanie, tylko na takie pogaduszki, ale ona sama od siebie już nie dzwoni. Pytałem się jej koleżanki o co chodzi to odpowiedziała, że z nią tak łatwo Ci nie przyjdzie ale żebym nie rezygnował. Ale nie chce się narzucać. Co mam zrobić proszę o pomoc bardzo zależy mi na tej dziewczynie. Pozdrawiam

Gość teneryfaaa1
to zaproś ją wprost na konkretny dzień i miejsce to się dowiesz :)

a ty bys chcial zeby sama zaproponowala ci spotkanie? kolezanka ktora ja zna dala ci rade ale ty wolisz zalozyc temat na kafeterii...

A skad My mamy wiedziec? Jestes pipka nie chlop, zapros ja konkretnie i wtedy sie dowiesz. Czekasz na to az ona Cie zaprosi? Ona odpowiedziala zobaczymy bo albo nie chce i nie chciala mowic wprost, albo chce ale nie chciala Ci tego pokazac. Wiec zaproponuj konkretny dzien i miejsce i sie przekonasz. Kafe to nie wrozka:P

Gość persona grata
ty wez sie w garsc i zadzialaj CHLOPIE najwyzej powie "nie" chyba lepiej wiedziec na czym sie stoi a nie bac prawdy ? :o

Gość hahahaha hahh hhhhhaaaaaa
masz gotowa recepte jej kolezanki