Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniechmniechuj

załamka... moja kobieta nie chce mi robić loda bo twierdzi, że to

Polecane posty

Gość aniechmniechuj

jest poniżające... że faceci zawsze mówią do kogoś w celu obrażenia np "rób loda szmato" itp.. i ona z tego powodu nie chce robić loda bo twierdzi, że to ją poniża.. tłumacze jej, że nie ma w tym nic poniżającego jeśli robi lodzika swojemu facetowi.. bo to by on był szcześliwy ale ona za chiny zdania nie zmieni cierpie z tego powodu podwójnie raz ze lodziki są zajebiste a dwa, że przez jakiś pajaców moja kobieta ma tak zjebany pogląd na tą sprawe i mimo, iż jestesmy razem to DLA MNIE tego nie zmieni.. to mnie wkurwia najbardziej

Gość aniechmniechuj
to nie takie proste :(

masz dwa wyjscia - tez jej nie sprawiaj przyjemnosci "bo to ponizajace" - znajdz sobie kolezanke ktora uszczesliwi twojego markotnego penisa :) a przede wszystkim to uczyn jak zalecil Regres bo predzej czy pozniej i tak ja zdradzisz

Gość aniechmniechuj
predzej ona mnie zdradzi... mnie zadna inna nie interesuje a ona mogla by sobie w 5 minut skołowac kogoś , bo jest taka zajebista

Gość urszula kochanowska
"rób loda szmato" to jakieś popularne wyrażenie? nigdy nic takiego nie słyszałam,może ona nieodpowiednie filmy ogląda? ;-) jeśli pod każdym innym względem dziewczyna jest ok,to brak loda raczej nie powinien być rozkładem związku,a jest szansa,że się w końcu przełamie ;-) (akurat ja nie rozumiem jak można nie chcieć w ten sposób pieścić swojego faceta) jak to powiedziała bodajże Jerry Hall- kobieta powinna być kucharką w kuchni,damą w salonie i dziwką w sypialni :-)

jeśli pod każdym innym względem dziewczyna jest ok,to brak loda raczej nie powinien być rozkładem związku" ale jeśli to dla faceta priorytet w związku to radzę juz dzisiaj zmienić obiekt westchnień bo i tak z tego zwiazku nie bedzie nic dobrego bo albo sie rozstaną bo koleś będzie na lody jeździł gdzie inndziej albo z nadmiaru pretensji do niej , ta kobieta nie wytrzyma i go pożegna :)

Gość Cougargirl21
moja rada: nie namawiaj jej do niczego bo skutek jest wrecz odwrotny. poczekaj troche i zamknij temat. moze sama sie przełamie. nic na siłe bo zaprze sie jeszcze bardziej- wiem po sobie ;)

Gość olabogaaaaaaaaaaaaaaaa
do:Regres ...ale jeśli to dla faceta priorytet w związku... Nie ma to jak priorytety w życiu mężczyzny:) Wg mnie 1) przełamie się, bo cię kocha i będzie chciała sprawić ci przyjemność 2) nie przełamie się, bo ma gdzieś twoje potrzeby i liczy się tylko ona Sam zobaczysz. Sam zdecydujesz.

Gość urszula kochanowska
nie mam problemu z robieniem lodów,ale gdyby mój facet miał takie priorytety,to nie byłby długo moim facetem :-) taka fraszka mi się przypomniała: " minęła młodość i uroda została reszta,A SZKODA!

kobieta co loda nie robi nie warta jest meskiego czasu ;) A powaznie, to autorowi nie chodzi tylko o sam brak oralu, ale tez o podejscie panny do calej sytuacji- i ma racje, to jest duzy problem. Ja bym na miejscu autora olal, ale skoro on nie chce, to pozostaje mu zalic sie na kafe :D Ewentualnie, powiedziec pannie, ze gra wstepna go poniza, bo jest tylko dla kobiet, tak samo minetka. Czulosci, przytulania, mile slowka (i to nie tylko podczas seksu) tez go ponizaja i robia z niego mieczaka, rvchac ja jak tania suke i na chwile zakonczyc jakiekolwiek czulosci w zwiazku, bo to niemeskie i upokazajace. Ciekawe ile panna wytrzyma taki test. Tylko, ze autor tak nie zrobi, bo sie boi. A panna to czuje, wiec ma go w dvpie- i racja, po co ma sie starac skoro nie musi?

Ja też nie zamierzam robić loda mojemu facetowi ;) A wiecie co jest najlepsze? że ON TEGO NIE CHCE :) Taaak, zaraz się posypie, że niemożliwe, bo każdy facet chce, tylko tak mówi, żeby mnie nie stracić, a na boku na pewno właśnie mnie zdradza. Tak, wiem. Dla nakreślenia sytuacji - on sam to powiedział. A ja nie wierzyłam własnym uszom, że mam takie szczęście! A on patrzył na mnie tak szeroko otwartymi oczami i spytał, jak ja w ogóle mogłabym pomyśleć, że on chciałby czegoś takiego - przecież to poniżające dla kobiety, nigdy nie chciałby mnie w takiej roli. Byłam w szoku :) Ja przeżywałam to cały wieczór, a on się tylko śmiał i mnie całował. Oczywiście to działa w dwie strony - ja też nie chcę niczego takiego i autentycznie uważam, że to obrzydliwe. :)

Taaak, zaraz się posypie, że niemożliwe, bo każdy facet chce, " nie dlaczego :) ? jak by mi nie stawał tez bym nie chciał loda :P ja też nie chcę niczego takiego i autentycznie uważam, że to obrzydliwe. " nie robi mu loda, nie miała nigdy penisa w buzi ale wie że to obrzydliwe :D :P hahaha

i spoko :) dobrze sie dobraliście ... macie te same priorytety ... ty mu nie robisz mu loda, on tobie nie strzela minety IDEALNY ZWIąZEK :) ale to ma sie nijak do tematu przewodniego ;)

"predzej ona mnie zdradzi... mnie zadna inna nie interesuje a ona mogla by sobie w 5 minut skołowac kogoś , bo jest taka zaj**ista " wyglada jednak na to ze wysoko cenisz szczescie swojego penisa dlatego uwazam ze taki zwiazek nie ma szans przetrwac bo predzej czy pozniej znajdziesz sobie dziunie ktora o to szczescie zadba, odplatnie czy nie to juz inna kwestia

Gość energiczna 30
Czesc, Regres :) Autorze, jesli pomagasz jej w domu, zawsze mozesz przestac, podobno dla Prawdziwego Mezczyzny to ponizajace :P

Mam koleżankę, która też mówi własnemu facetowi że robienie loda ją poniża. A już bez niego koleżankom przyznaje się, że ją to nudzi, męczy i nie sprawia przyjemności więc jej się nie chce wysilać :P A tak on jej nie namawia, żeby "biednej" nie stresować :P Cwane, bardzo cwane :D Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak robienie loda facetowi którego kocham może mnie poniżać? Może jak by mnie zmuszał przemocą (ale nie musi :P), ale z takim bym nie była :P

Gość nie lubię i już...
A ja nie lubię robić loda mojemu facetowi, też uważam to za ohydne, ale czasami mu robię, zmuszam się po prostu, zamykam oczy i czekam, kiedy dojdzie... Wiem, że to głupie, ale chcę, żeby jemu było dobrze, jeżeli on tego potrzebuje (a wiem, że tak) to muszę go zaspokoić, bo w przeciwnym razie, jak to ktoś napisał wyżej, znajdzie sobie jakąś chętną dziunię, która go zaspokoi...eh...

Gość energiczna 30
Czesc Regres, bo nie jestem ani u siebie, ani w pracy :P

teraz on nie rozumie,dlaczego się wzdrygam przed tym i już nie chcę tego robić,skoro robiłam" tez bym takiej nie zrozumiał :D :P

Gość Brygidaaaaa
Do "aniechmniechuj": Wiesz co...? A może to jest tak, że z poprzednim facetem ona miała nieprzyjemne doświadczenia w tym zakresie? Nie chciałabym Ci opowiadać jakie, ale ja np. dokładnie tak miałam i dużo wody w Wiśle musiało upłunąć, zanim kolejnemu partnerowi to zrobiłam, bo żyłam w przekonaniu, że będzie podobnie. Spróbuj zapytać ją o genezę jej przekonań :)

A ja nie lubię robić loda mojemu facetowi, też uważam to za ohydne, ale czasami mu robię, zmuszam się po prostu" a mówią że kobieta nie jest od poświęcania sie w słusznej sprawie :D widac na załączonym obrazku że jesli sie chce to można :P ja już widzę tego loda :P to cmokanie i nieudolne mlaskanie tylko dlatego by facet nie odszedł do innej :P