Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqazmer

do kobiet w ciąży-czy depilowałyscie sie w tym czasie?

Polecane posty

Gość aqazmer

chodzi mi o depilacje inntymną oczywiscie.Bo mam dylemat.Ja oczywiscie sie depiluje cała i nie wiem co bedzie potem?

Gość kjhfgvcd
chodzi o depilator? własnie jestem w ciąży i używam

Gość aqazmer
tzn obojetnie czy depilator czy maszynka.Tylko czy to nie jest niestosowne w TYM czasie.Chociaz ja nie wyobrazam sobie nie depilowac miejc intymnych.Robie to cały rok

Gość parappapa
ja używałam maszynki kilku razowej, depilatora nie używam :)

Jezuuuu co za pytanie :D Ja normalnie depilowałam się całą ciąże a w czasie zbliżającego się porodu to już w ogóle ciągle się pilnowałam bo nie chciałam żeby poród złapał mnie nagle a ja nie ogolona i w szpitalu by mnie musieli golić ;) Tak po 7-8 msc było już trochę trudniej bo brzuch wszystko zasłaniał ale spoko, na lusterko czasem a tak to na wyczucie ;) Nie miałam z tym jakiś kłopotów

Gość NO PEWNIE A POTEM SĄ PROBLEMY
za chwilę jakaś spyta czy wypada w ciąży myć zęby....

Gość fgyhe
mi sie wydaje ze gin na mnie dziwnie sie gapi jak przychodze wygolona-moze mysli ze jakas kurewka

Ja nie depiluję się "do zera" bo to powoduje częste infekcje (przynajmniej u mnie zawsze tak było) ale włoski są przyciętę i okolice bikini zawsze gładkie. Aczkolwiek teraz mam już z tym lekki problem bo brzuch jest już dość pokaźny ;)

Na początku cały czas, jak brzuch urósł to rzadziej, a teraz w 9 miesiącu z lusterkiem codziennie na wszelki wypadek.

Gość jagoda 32
Jestem lekarzem ginekologiem i moim zdaniem depilacja miejsc intymnych w ciązy niczym zlym nie grozi aczkolwiek wielu moich kolegow(lekarzy) jest bardzo temu przeciwna.Należy zdawac sobie sprawe, że kazde zadrapania, a wiec i zaciecie przy goleniu moze powodowac infekcje. A taka sytuacja jest szczegolnie niebezpieczna dla kobiet w ciazy. pozdrawiam!