Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeeeeene

kto jest z Was rachmistrzem w spisie rolnym?

Polecane posty

Gość reeeeeeene

od jutra zaczyna miec miejsce spis rolny. Czy ktoś z Was bedzie go prowadził? a jesli tak to ile punktów adresowych dostaliscie od dyspozytorów?

Gość asiaaa.......1234
spotkania mam wszystkie ale gospodarstwa tylko 3 i to w dodatku te, ktore odrzucilam...

Gość asiaaa.......1234
cos mi sie wydaje ze jutro bedzie niezly cyrk z tym spisem... zreszta tak jak i bylo z przedspisem, bo w koncu bez problemow sie nie obylo...

Gość reeeeeeene
jam mam ich kolo 300, jestem przerazona

Gość reeeeeeene
i zeby byblo malo to te co umowilam nie wrocily do mnie tylko prawdopodobnie przejal je ktos inny (moja kolezanka) a ja dostalam inne miejscowosci

Gość reeeeeeene
bralam ale jak wczesniej pisalam dostalam inny obwod ale w swojej gminie czyli niby jest ok

ja też chcę te co ja miałam. Taka dziewczyna co też jest rachmistrzem chce abym się z nią zamieniła na miejscowości które ona teraz ma a ja nie chcę. Od tych gospodarzy co wcześniej chodziłam wzięłam nr tel by umówić się na dany dzień na ankietę. a tamta dziewczyna nie przeszła tamtych swoich miejscowości bo jej się urządzenie zepsuło. Chce ona się zamienić bo ma małe dziecko a te miejscowości co ja mam to są blisko jej miejsca gdzie ona mieszka. Co mam zrobić? ja wole chodzić po tych co chodziłam. A TY co byś zrobiła?

Gość reeeeeeene
tez bym wolala te co mialam bo mniej wiecej sie zorientowalam co i jak. poza tym obecne punkty sa dla mnie wielkim obciazeniem bo musze bardzo daleko do nich dojezdzac a wczesniej mialam blisko...w sumie nie u siebie ale w sasiedniej miejscowosci

Gość reeeeeeene
malopolskie

no właśnie ja też. W dodatku tamte miejscowości wogóle nie zostały tam zweryfikowane gospodarstwa i trzeba wszytsko od początku robić bo onba miała zepsutę urządzenie. Nie wiem jak jej powiedzieć że chcę mieć te co miałam.

Gość reeeeeeene
dodam tez ze kolezanka ktora miala tam wczesniej przedspis a ja ankiete mowila ze sa tam bardzo niemili ludzie, wypraszali ją z domow itp. wiec zastanawia mnie jak zrobie te ankiety? a ty z jakiego jestes woj?

a ja mazowieckie. To każdy ma tak dużo punktów adresowych. mnie też wyślą jak te zrobie co nam przysłali.

Gość reeeeeeene
ja dzwonilam do swojego lidera zeby cos z tym zrobil ale oczywiscie sie sianem wykrecil ze nie da rady bo to duzo z tym roboty

Gość reeeeeeene
pewnie beda jeszcze dokladac tym ktorzy sie wczesniej wyrobia jak to zrobili na przedspisie...;/

u mnie tak lider zrobił zamieszanie jak zadzwoniłam do dyspozytora to się dopiero dowiedziałam a miała być zamiana tylko jednej miejscowości. Jestem tak zła że nie wiem n a lidera i tą dziewczynę.

tak będzie że kto się wolno będzie ruszał dadzą tej osobie co szybciej robi ankiety

Gość reeeeeeene
ja tez jestem bardzo niezadowolona bo umowilam wiele spotkan zeby miec juz to z glowy a teraz ktos pojdzie na gotowe...

właśnie o to chodzi. a do osób mieszkających w innej miejscoewości nie mam skąd wziąść nr tel aby umówić się na spotkania.

Gość reeeeeeene
ogolnie to jest jeden wielki niewypał bo wszystkiego dowiadujemy sie w ostatnim momencie. ja mam az z 7 miejscowosci ankiety do zrobienia, zamiast dac komus po 1 wsi to wymieszali wszystkich bez ładu i składu

Gość reeeeeeene
tez bym chciala ale ktos "mądrzejszy" wiedial lepiej jak mi usprawnic prace

Gość reeeeeeene
zycze połamania rysika ;p juz o tym nie mysle bo skretu kiszek dostaje

Gość reeeeeene
mieliscie dzis problemy z ankietami?

Gość reeeeeene
błagam. pomóżcie....