Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .irqa

DAREMNE PIOSENKI I KLIPY. Kate Perry pierwsza do odstrzalu.

Polecane posty

Gość .irqa

Ostatnio K.Perry ma daremne piosenki. To samo Kesha (nienawidze),Akon,Black Eyed Peas, pieprznieta Paramore (the only exception-na mtv przeginaja z tym). A wy macie jakies typy? Juz tego Bimbera bardziej strawie

Gość nie rozumiem tematu
daremny: bezcelowy, bezowocny, bezpłodny wydaje mi sie, że to słowo jest użyte niewłaściewie, ludize, czy Wy umiecie po polsku się wypowiedzieć? Chyba że daremny znaczy wg Ciebie coś innego, Co?

Gość .irqa
Loknville- przed chwila lecialo,zenada. Perry nie popisala sie ostatnio,Aquilera porazka.Tych dwuch pajacow mnie wkurza co niby sa dj-ami jeden podobny do Gerarda de Pardieu :| Teraz leci mein Billus ;* aaaaaa... Darkside of the Sun ;*

Gość Do nie rozumiem tematu
Lubisz sie czepic co? Teraz sie tak uzywa daremny, w mlodziezowym slangu jako beznadziejny. A jesli przyjac ze muzyka ma jakis wyzszy cel i dlatego powstaje to tez moga byc daremne utwory wyluzuj 🖐️

Gość Wap i gyzr
Irqa mowisz serio? Th ma piosenke dark side of the sun?

Gość .irqa
ty nie rozumiesz tematu,a ja nie rozumiem co taka stara zrzeda niezadowolona z wlasnego egzystowania i pretensjami do swiata o swoje nieudane zycie robi na kafe?

Gość .irqa
tak,maja do tego teledysk :D Moze i jestem stara,ale za to jara..a Bill i jego brat to moi bogowie sexu :D a jak sie komus nie podoba to nara.Mam nawet oltarzyk w domu z Kaulitzami ;p

Gość .irqa
teraz na greckim mtv puscili TH ;D

Gość Wap i gyzr
Droga irqo th chyba ci mozg na wylot przezarlo, po co ten jad z siebie wylewasz? Ten post po ktorego autorze tak namietnie jedziesz nie byl nawet do ciebie , jest wyraznie zaznaczone do kogo on jest w niku a nawet jakby nie bylo to sie mozna zorientowac nawet majac iq lemura :O pryeciez z twoja wypowiedzia to nie ma nic wspolnego. Chyba sama jestes zrzeda w dodatku z wscieklizna macicy zaostrzana im ostrzejszy makijaz bila :O

Gość .irqa
czego sie nacpalas? :D