Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aureoollkaaa

na jaki kolor się farbnąć? posiadam ten najbrzydszy typ urodowy :/

Polecane posty

Gość aureoollkaaa

ehhh tak przeglądam i przeglądam różne palety barw i nie umiem podjąć decyzji na jaki kolor się farbnąć, naturalne włosy mam takie kasztanowo - rudawe coś i niestety ten głupi ciepły typ urody (na tych testach zawsze jestem jesienią ) którego nie znoszę, od dziecka podobały mi się piękne takie prawdziwe, czyste popielate blondy (takie jaki mają często małe dzieci) + niebieskie oczy i chłodny typ urody - zazdroszczę tym, które tak wyglądają 😭 ja mam brzydkie jakieś takie zielono-pomarańczowe oczy, które pod słońcem są normalnie żółtawe :O i wiem że pasują do mnie odcienie ciepłe :miedzie, czerwoności, i ciepłe, złote brązy - ale ja tych kolorów nie znoszę, podobają mi się tylko jaśniejsze lub średnie popiele lub bardzo ciemne, chłodne brązy, no więc: 1.co zrobiłybyście na moim miejscu - gdyby wasz wymarzony kolor nie pasował do koloru oczu i gdyby był sprzeczny z waszym typem urody - przefarbowałybyście się czy nie? 2.w jakim kolorze byłoby mi dobrze według was biorąc pod uwagę kolor oczu i włosów który podałam wcześniej? (pomińcie to, że pisałam, co mi się podoba, a co nie, piszcie tak jak uważacie) dodam jeszcze że jestem bardzo blada i mam niecałe 19 lat i nie lubię swojego naturalnego koloru włosów :O

najlepiej doradzi ci fryzjer ktory cie widzi i ktory widzi twoje wlosy i wie co na nich wyjdzie a co nie. co dacie rade osiagnac..

Gość ja ci radze sie opierdolic
na lyso, a wtedy kolor ma szanse odrosnac inny niz teraz, i sobie zmienisz typ urody na lato :classic_cool:

Gość aureoollkaaa
eee fryzerzy doradzają mi rudości :O

Gość aureoollkaaa
*fryzjerzy

Gość uuppp
uuuuuuuuuuupppppppppppp

ja też myślę że fryzjer, fryzjer, i jeszcze raz fryzjer. Skoro ci tak doradza to widocznie tak ci będzie dobrze, może daj sie przełamać i spróbuj. Ja jestem jasną naturalnie blondynką o niebieskich oczach i wiesz co, szczerze bardzo mi się podobają rudawe włosy, są bardzo kobiece na prawdę.;)

Gość przepis ide i kupuje
JAK PRZY TAKIEJ BLADOSCI FARBNIESZ SIE NA CIEMNY KOLORV TO BEDZIESZ WYGLADAC JAK SMIERC,sorki za caps moim zdaniem fryzjerzy maja racje w cieplych kolorach byloby Ci ladniej albo pomysl np nad balejazem( blond) kilka jasnych pasemek poprzetykac