Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888.000

Co zamiast alkoholu na samotne wieczory???

Polecane posty

Gość 888.000

wychodząc z nałogu alkoholowego??? zamiast leków i goodnajt? :O co robić? sex odpada :P

Gość dobra książka

Gość strzel se z palca

Gość niemiecki persil
cieple mleko:-)

Gość 888.000
mi chodzi o alkoholików, którym na prawdę mleko nie wystarczy jako rozrywka odciągająca ich myśli ;) tak, książka to dobry pomysł, to wiem ... może jeszcze inne propozycje ...? jest mi ciężko, jak na razie czytam ...........

Gość a może dżointa zapalić
?

Gość 888.000
dżointy to są 2 drzwi w domku o szyldzie -uzależnienia :D

Gość 888.000
masz racje ladaco z tymi książkami, wiem ale ja mam duszę niespokojną, nie takie usposobienie po chwilach spokoju następuje nadmiar energii ... spacer hmmm ... może rower ... tylko na wieczór ? w sumie pomysł nie zły taki, zmęczyć się można a o to chodzi ;)

Gość 888.000
2 połówka odpada, mam borderline :P haha :D dżoin był by najlepszy ... ale to tylko zasłanianie kurtyną dymną prawdziwej postaci rzeczy, realności ... zamiast kurtyną wódki :P

Gość zmien diete
zapisac sie na silownie i okolo 18 na dwie godziny wybyc z chaty i pocwiczyc dobra ksiazka filmy wypozyczac psa kupic i na spacery chodzic zapisac sie na jakis kurs coby popoludniami sie odbywal ew jakies leki nasenne ale to ostatecznosc

Gość zazdroszcze oj zazdroszcze
ten sam problem mam i siedze do nocy na kafe by nie chlac. nie wazne co robist-najwazniejsze nie pic i tyle..pomysly nadejda jak sie przyzwyczaisz do tego,ze stan trzezwy bedzie normalny. nie pije od 2 dni, nie mam kaca ale za to spac nie moge....dzieki Bogu delirki nie mam...a reszta sama przyjdzie tylko nie chlac.

Gość siłownia siłownia
i jeszcze raz siłownia :) Względnie basen ( pochłania więcej czasu) co będzie dla Ciebie zbawienne :) Powodzenia !

Gość ida z pokładu dziwa
ja też mam z tym problem,nie piję od 6 dni,mam problemy ze spaniem,najgorsze są wieczory😭 filmy,książki,towarzystwo mnie nudzi:O a najgorsze że odkąd nie pije napiertala mnie wątroba i bolą mnie stawy:( nie jestem sama tylko samotna:(

Gość 888.000
zazdroszcze oj zazdroszcze - ja tez 2 dni i cudem nie mialam delirki :O ostatnio mialam przerwe i od razu dostalam bialej goraczki :O musialam rodzine wkrecac ze jakis wirus ... hehe coralic-wyklucza zwiazki ... a znajomych mam, ale z facetami nic glebszego zazdroszcze wez cos wiecej napisz o sobie.

Gość podstępna kuciapa
Ja rozwiazuje jeszcze krzyzowki/sudoku, sa dobre, zeby zasnac ;)

Gość 888.000
przeczytaj sobie co to border line. wyklucza zwiazki 100% jak jest nieleczone

Gość 888.000
up up up :P sa jeszcze 'w potrzebie' ? :P a raczej zalamani :O

Gość SamotnyChomik
Cześć Wisze ze trafiłem Dobrze :( co robić jak jest się samotnym i mieszkającym zawsze jako jedynak z Matką bo tak zostałem wychowany . Nie znam życia Samemu. I dlatego w każdy weekend wale do ryja i Myślę że Bedze lepiej. A co do dziewczyny to i tak nie mam gdzie zaprosić :( przecież do chaty nie zaproszę .