Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateooo-samotny teraz.

Gdy nie jesteście w związku to uprawiacie seks ?????????????????????????????????

Polecane posty

Np : ze znajomym , kolegą , kimś obcym ? Miałem dziewczynę 5 lat ale od 2 lat nie jestem w związku. Strasznie mi się chce ale jakoś nie mam odwagi tak bez miłości z kimś iść do łóżka. Jak jest z wami ???

Gość uulllalalalalla
taaaaa ja sypiam z facetami ale musimy sie przynajmniej pare razy spotkac :D

Gość czyli kino kolacja kopulacja
zakladając dobre kino, dobra kolacje to juz lepiej isc na dziwki :D

A nie macie wyrzutów sumienia że się kurwicie w ten sposób ? Mi jakoś brak odwagi

Gość NimfaBed
Jakie kurwienie? Jeśli jesteś dorosły i masz swoje potrzeby, a nie masz partnera, to żadne kurwienie, dorośnij!

Gość ana. anaaaaa
kurwic? przeciez seks to ludzka rzecz gdzie tu kuwienie. nikogo przez to nie ranisz. rozgrzeszam Cie;) ja gdy bylAM sama uprawiaLAm seks ale tylko z kims kto mi sie wyjatkowo podobał z wygladu i char. przy tym facet nie był zwiazany z nikim. taki układzik

Gość mateooo - samotny teraz
W pewnym sensie to kurwienie , nie gadajcie że nie. Tule że nie robi się tego dla kasy ale to bez różnicy bo syfa można złapać i tak i tak. Naprawdę nie macie oporów iść z kimś kogo nie kochacie do łóżka ?

A jak wy się dogadujecie z kimś w tych sprawach ? Chyba jesteście tu wszystkie kobietami. Jak doprowadzacie do tego układu. Poznajecie kogoś i walicie same prosto z mostu czy zaczynacie flirt , rozkochiwanie chłopaka i zwabianie go na seks czy może to faceci wam proponują to a wy przytakujecie i gotowe ?

Gość NimfaBed
Ja nie miałam oporów, bo nie wyszukiwałam facetów ze slamsów, choć jak wiemy najbogatszy biznesmen może mieć Aids, ale takie jest życie. Trzeba myśleć o zabezpieczeniu podczas sexu itp. Poza tym nikt nie da Ci gwarancji, że jeśli spotkasz rzekomą ukochaną, tą na całe życie, to akurat ona będzie zdrowa - wystarczy że miała choćby jeden jedyny stosunek z niewłaściwą osobą...

Gość NimfaBed
Oj mateoooo, co za pytanie? To dzieje się samo, płyniemy... Inaczej sex nie ma sensu!

Gość NimfaBed
spałam tez z Simonem Molem, miał naprawdę byczego fallusa a właśnie, co z nim? jak się ma? :)

Gość golciaa
ja uprawiam seks z moim byłym z czasów bardzo młodzieńczych gdy mielismy po 14 lat i cxzasem z kims obcym z neta

Gość golciaa
dodam, że zawsze na tę okoliczność zakładam worek na głowę :)

Nimfa Bed : No tak ale z tego płynięcia to już nie jeden człowiek w wariatkowie wylądował. Ja Jakoś nie lubię spontanu bo można nieźle sobie całe życie spieprzyć. Znam sporo takich ludzi a teraz cały czas na psychotropach i po psychologach się tułają. A to ktoś kogoś zdradził i rozpad związku a to ktoś złapał jakąś chorobę przez to a to ktoś zepsuł sobie reputację a to ktoś z roboty wyleciał bo do szefowej się dobierał :D Strasznie mi się chce ale jakoś nie mam odwagi tak bez miłości.

golcia , a skąd jesteś ? Pytam poważnie. To nie podszyw. I w jakim wieku jesteś ?

Gość NimfaBed
Ten z Simonem Molem to podszyw, ale niech się dziecko cieszy. Chciałam jeszcze dodać, że człowiek wolny ma prawo do seksu z każdym innym - wolnym człowiekiem!!!!!

Gość NimfaBed
poza tym jestem stała pacjentka w poradni proktologicznej :o

Gość NimfaBed
Aha, rozumiem, no więc właśnie. To zależy od tego, czego oczekujesz. Jeśli od razu pragniesz związku, to ciężka sprawa, wymaga czasu. Ale jeśli pragniesz przygody, seksu i być może z tego zrodzenia się związku, to... działaj!

sex tylko i wyłącznie w związku-i wcale nie musi to być związek małżeński. Może to być narzeczeństwo a nawet "chodzenie ze sobą".Ale nie od razu tylko po jakimś czasie Po prostu tak mam, że facet musi mi udowodnić, że mnie kocha, że jestem dla niego tą jedną jedyną, najważniejszą. A poza związkiem tego udowodnić się nie da. Ale pomyłki też mogą sie zdarzyć.

Nimfa - Niech będzie że ma prawo , w sumie racja. Tylko trochę to sumienie i szacunek do samego siebie w tym momencie kuleją. Może głupio to zabrzmi ale jakoś nie wierzę w to żeby osoby które robią to bez miłości mogłyby potrafić kochać na poważnie i że takie osoby są dobre i wrażliwe , także uczuciowe. Ale to ich sprawa jakie związki w przyszłości utworzą. Mam wrażenie że cała ta patologia którą tworzy współczesna młodzież to własnie przez takich rodziców została wychowana którzy seks traktują jako zabawę. Ale nie ważne. Ile masz lat ? Duzo więcej niż 20 ? Bo to jest tak że z wiekiem człowiek zmienia swoje podejście do życia. Ja mam 25

ostatnio tak mi sie chciało że poszłem do obory wyruchać byka, ledwo z życiem uszłem

Gość NimfaBed
dodam, że jestem nosicielką HPV, HBV, HCV i HSV, ale nie mowie o tym moim przygodnym partnerom, bo i po co?

Gość Mateo ja mam to samoo! tez nie
iedawno wlansie kolega namawial mnie na numerek mowiac ze to zwykla fizjologia i nic takiego..ale sie nie dalam..przede wszystkim musze sobie wsyzstko przemyslec i poukladac. wiec ja poki co nie sypiam z nikim, ale jesli sie to bedzie przeciagalo to mozliwe ze jednak umowie sie z tym kolega.. a skad jestes ;D ?

nekromanta : Ja tam jestem przeciwnikiem seksu po ślubie choć ludzie chyba nie słusznie wierzą w to że seks z każdym innym człowiekiem jest inny. Wszyscy robimy to tak samo więc doznania są bardzo podobne. Niektórzy ludzie chcą szybko bo dla nich to jak się układa życie seksualne jest bardzo bardzo ważne. Szkoda tylko że nie myslą o innych rzeczach i później właśnie są te wszystkie rozwody , kłutnie , awantury i patologie całe :D Ja z moją byłą dziewczyną poszedłem do łóżka dokładnie w moje 20 urodziny a więc po 2 latach

Gość Mateo ja mam to samoo! tez nie
ostatnio nasrałam mu do buzi, przecież to tylko fizjologia

Gość ktos tu sie niezle bawi:DD:D:
podszywy mnie rozwalaja;D:D:D::D

Gość NimfaBed
jak mi sie bardzo chce a nie mam z kim to robie to z moim bratem, ostatnio przy obiedzie włożył mi swoją dzide do ust i kazał ciągnąć

Ja jestem z Warszawy. Ogólnie to nie zastanawiałbym się nad tym czy to robić bez miłości bo bym nie robił ale mam strasznie duże potrzeby seksualne i tylko dlatego mnie korci żeby to z kimś zrobić bez zobowiązań