Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woj-t-ek

Dziewczyny pomóżcie mi....podjąc decyzje

Polecane posty

Gość woj-t-ek

jestem z nią już siedem lat. urodziła mi córeczke. Razem mieszkamy ale bez ślubu i ogólnie od samego początku mnie kłamie i robi w chuja. Dwa lata temu dowiedziałem się że na początku naszego związku gdy była na wakacjach zdradziła mnie(co prawda po powrocie nie chciała być już ze mnę i dowiedziałem się o tym 2 lata temu) wróciliśmy do siebie zaszła w ciąze urodziła kasie. i po dwóch latach znów zaczela wymyslac ze chce wyjsc z kolezankami na piwo ze potrzebuje towarzystwa ja jej nie chcialem puszczac na piwo przeciaz można iśc na kawe a nie od razu na piwo. i byly wojny potem kilka razy przyłapałem ją na tym że mnie okłamała że wyszła gdzieś o czym nie wiediałem. Zabroniłem jej wychodzić i miała się zmienić no i się zmieniła. Nie wychodziła nigdzie aż w końcu znowu zaczela ze chce wychodzic to dałem zgode pare razy na piwo wyjsc ale o 21 miala być w domu. Na impreze nie pozwoliłem no i co jakiś czas temu dowiedialem się ze byłam z kolezanką na dyskotece i bawila się z jakimś kolesiem. Ponoć nigdy wiecej mnie nie zdradzial ale nie wierze jej. ostatnio jest okropna jakieś fochy ciągle ryjem na mnie jedzie. Od roku ma bulimie i do mnie pretensje że jej nie pomagam z chorobą (teraz jej płace za terapie) nie wiem nic o tej chorobie a ona sama nic mi nie chce powiedzieć. Co mam robić zostawić ją? wkurwia mnie na maksa!!!!na zdradzie jej nie przyłąpałem ale ubierała się w spódniczki dekolty zabraniałem jej tego po dla kogo ona się tak stroi?! Dla mnie ok ale dla innych?!nie ma mowy dlatego zabierałem jej takie ciuchy. Dodam ze ja mam 30 a ona 28 lat

Gość pipapaparapapa26
jak zdradziła na początku związku to po co ty idioto jeszcze z nią byłeś, po co ciągnąłeś coś takiego tym bardziej po co zmajstrowałeś biednej dziewczynie dziecko jak cie nie chciała ????!!!!??????

Gość A_L_I_N_A@!
ja to sie dziwie ze ona jeszcze z toba jest bo z takim czubem to ja bym nie wytrzymala

Gość przykro mi stary
zmajstrowałeś dziecko to go pilnuj, nie ma lekko, jesteś złapany i uziemiony do końca życia.

Gość urszula kochanowska
zamiast się żalić na forum,to poczytaj może coś o bulimii i jak możesz pomóc,bez urazy,ale zachowujesz się jak kapo,a później się dziwisz jakie są skutki

Gość woj-t-ek
gdy robiłem jej dziecko nie wiedzialem ze mnie zdradziła tylko wiedziałem że nie chce byc ze mna a dziecko to przypadek. I tak szacunek dla niej bo sama małą wychowuje praktycznie mnie tygodniamio nie ma pracuje w delegacji od pon do piatku

Gość jestes tragiczy
a ona to twoja niewolnica? jestes naprawde tragiczny. Dawno bym rzucila takiego chama co nawet na piwo nie pozwoli wyjsc. smiech na sali :-/ przywiaz ja do kaloryfera i zmien garderobe. Czlowieku, ona ma 28 lat, chce czuc sie atrakcyjna. Poza tym jak bedzie cie chciala zdradzic to na nic twoje grozby i zakazy wyjscia.... moze ty tez ja wkurwiasz.... moze chorobe ma przez Ciebie i twoje tragiczne zachowanie. Myslisz, ze jak sypniejsz kasa na terpie i uspokoisz swoje sumienie to masz prawo jej tak nie szanowac? WSTYD. najpierw spojrz na swoje zachowanie, a potem na partnerke. jest nad czym popracowac.

Gość woj-t-ek
a co mie kurwa baba sama bedzie włóczyć gdzieś wieczorami i pić piwsko? albo razem idziemy albo wcale a jak chce się spotkac z kolezanką to na kawe do domu najlepiej

Gość jestes tragiczy
pomylily ci sie epoki historyczne. poczytaj sobie GLABIE czym jest emancypacja kobiet... kiepski z Ciebie partner. zostaw ja, zrobisz jej tylko przysluge.

Gość KurakaoCoSięStało
drogi wojtku nie podobasz mi się

Gość woj-t-ek
ale to ona mnie okłamywała i uciekała pokryjomu z domu. Ja zawsze byłem i jestem wierny sama sobie zawiniła tymi kłamstwami

popieram, jak cie oszukuje to trzymaj ja krotko albo najlepiej zostaw bo co sobie nerwy szargasz,a o dziecko mozesz sie starac w sadzie

Gość jestes tragiczy
wiedziala co robila jak uciekla od ciebie, zdradzila cie i potem nie chciala byc z toba. twoje zachoanie jest karygodne. powinienes jej stopy calowac, ze jest z toba, a nie karac ja za przeszlosc. co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr, znasz to przyslowie? zacznij jej ufac, albo ja naprawde sprowokujesz do kolejnej ucieczki.

popieram, jak cie oszukuje to trzymaj ja krotko albo najlepiej zostaw bo co sobie nerwy szargasz,a o dziecko mozesz sie starac w sadzie

Mój eks, też tak robił. Zabraniał mi gdziekolwiek wychodzić. A ja jako, że miałam swoje towarzystwo w szkole ciągle coś tam się zdarzało. I skoro on mi zabraniał, a ja bardzo chciałam, to też mu nie mówiłam, że gdzieś idę. Nie mieszkaliśmy razem więc nie miałam w tym problemu. Szybko go pogoniłam, bo czułam się jak w klatce.

Gość woj-t-ek
ale co ja mogłem innego skoro ona taka była. Teraz jak ją o coś poprosze to robi po swojemu zmieniła się ostatnio strasznie do mnie wredna, brak ochoty na seks zwala wszystko na bulimie. JAk można wszystko co złe zwalać na chorobę/ nie rozumiem. A zachorowała bo się odchudzała a potem jak już schudła to nagle zaczęła wymiotować

Gość klaustrofobiauderza
no i trudno sie jej dziwic. jest sama z dzieckiem, uziemiona, ma faceta swira, ktory kaze jej sie ubierac jak zakonnica i decyodwac o tym, czy moze sie spotkac z kolezankami czy nie oraz ma bulimie. jestes jakis uposledzony, ze nie potrafisz zdobyc zrodel i poczytac o tej chorobie? w jej przyapdku pewnie wynika ona ze stresu w ktorym zyje majac faceta pojeba.

Gość woj-t-ek
nie mam kiedy poczytać o tym nie ma mnie w domu cały tydzień pracuje od rana do wieczora.

Gość A_L_I_N_A@!
"o dziecko możesz starać się w sądzie"? chryste kto to napisał? kolesie nie ma w domu z pewnością nawet nie zna swojej córki! I jaki sąd przyzna mu prawa jak mama cały czas małą wychowuuje. Dostanie alimenty i widzenie dwa razy w miesiącu. MAtko facet ty się weź w garść i opamiętaj. NAwet nie masz pojęcia co bulimia rozbi z człowekiem i jakie ma podłoże psychiczne poczekaj tylko aż na terapi dowie się że to wszystko przez ciebie i wtedy bedzie bye bye