Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jesli wroce do pracy

na jeden dzien na wychowawczym

Polecane posty

i zostane zwolniona to czy przysluguje mi zasilek dla bezrobotnych, w tej pracy wiecej przesiedzialam na zwolnieniu bo zaszlam w ciaze odrazu po podpisaniu umowy

tyle madrych mam tus iedzi a jak przyjdzie do konkretnego pyt to nikt nie wie ..tylko kupy i zupy..ech

Gość synowa w ciazy
sama chcialabym wiedziec ale jak widzisz tu sa same nie pracujace zawodowo wiec ci nie powiedza .:-) lepiej zadzwonic do urzedu pracy:-)

Gość goska co ma ktoska
widzisz yntelygencjo wyzej, tu sa same takie co potrzebne informacje potrafia znalezc posługujac sie np. google albo zadzwonic tam gdzie trzeba i nie lamentowac na kafe:O :O

Gość taka jedna co sobie podczytuje
własnie napisz jaką miałaś umowę i ile czasu byłaś zatrudniona

Zasiłek dla bezrobotnych przysługuje osobie, która w czasie 18 miesięcy przed rejestracją w urzędzie pracy przepracowała 365 dni. Osoba ta nie musiała być zatrudniona na umowę o pracę, liczy się tez umowa zlecenie, umowa agencyjna, a także umowa o prace nakładczą. Warunkiem jest otrzymywanie co najmniej minimalnego wynagrodzenia za pracę, od którego pracodawca odprowadzał składki na Fundusz Pracy. Tylko nie wiem jak to jest w przypadku jak osoba zatrudniona praktycznie cały ten czas spędziła na zwolnieniu lekarskim ale myślę że w przypadku ciąży to nie powinien być problem Ale najlepiej zadzwoń do biura pracy i zapytaj

Gość do autorki11
jeśli liczyć 9 m-cy ciaży i 6 macierzyńskiego to w sumie będzie nawet ponad 12 m-cy (wymagane)