Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna z kafe

Śmiać mi się chce z tych dziewczyn w top model , biegają jak klacze po wybiegu

Polecane posty

świeca dupą i cyckami na zawołanie , pewnie obrobiłyby pałe każdemu ,żeby tylko prześc dalej

Gość o zesz w morde.............
zazdroscisz :P

czego tu zazdrościć , niektóre faktycznie są ładne , ale też trafiają się solary i inne maszkary , którym wydaje się ,że sa pięknościami i póxniej płacz. cała konwencja machania dupą przed jurorami jest żałosna

Gość a ze sie tak spytam
jak mozna wybrac modelke, jak nie na podstawie gabarytow jej ciala ;/ W habitach maja chodzic ?

jedną laskę przepuścili bez rozbierania 🖐️ a powiedz mi po co mają się smarować mąką albo oblewac woda ? :D

Gość Pani Krystyna
wszystko jest ustawione, widac golym okiem modelki ktore przechodza dalej sa do programu zaproszone a z tych osob ktore trafiaja tam przypadkowo robi sie polewke! żenada!

Gość diamond moddel maybe
krysia ma racje..choc nie ogladałam i nie bede.. ponadto sztuką jest dostrrzec piekno w takiej..szarej..lub za bardzo upudrowanej. Jury tego nie umie:)

Gość diamond moddel maybe
I podałabym ten program za poniżanie kobiet. gdzie szczuka? feministki? kobieta musi sie rozebrac.(pokazują że tylko dzieki tylkowi i sexowi..idzie się do mediów, kariera).skoro gabaryty maja podane ile ma gdzie..cm...I machac tyłkiem jak prostytutka. szkoda, ze nie ma..obcignij mi! ohyda i żenada - jury

Gość małpaaaa
zgadzam sie jedna dziewczyna nawet padła na kolana aby ja wybrac , zalosne a oni sie smieja na calego z nich i ubliżaja dziewczynom ktore odbiegaja od ideału wygladu modelki. masakra jakas, zal mi w sumie tych dziewczyn bo trzesa tylkiem i jeszcze musza sluchac ze maja paskudne posladki :D jest tak- sama bym sie nie zglosila za ch.uja tam chcociaz mam 180 cm wzrostu, ładna buzie i dlugie , piekne wlosy ale polewke mam z tych zdesperowanych dziewczyn i dlatego bede to ogladac bardzo sie dziewczyny ponizaja zajbardziej chamski jest ten tyszka, fotograf, ceni sie a takie byle co z niego :d

Gość marionnnn
ciekawe jakie pośladki ma jury..? smiac sie to z tych jury trzeba.. z ich kretynskich wypowiedzi. Bo to komentarze i wypowiedzi swiadcza o człowieku.

Gość najlepsze są te solary
które wielce oburzone ,że nie uznano ich za piękność :D