Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaSamotnaaa

życiowa porażka

Polecane posty

Gość SamaSamotnaaa

witajcie, mam dziś cieżki dzienn, potrzebuje się komus wygadac ale nie mam komu :( jestem samotna dziewczyna po mprzejsciach , stracilam dziecko, odszedl ode mnie facet. poradzilam sobie , tak myslalam . z tym facetem Mikołajem znam sie prawie od kolyski moj sasiad zawsze sie lubilismy jak kumple , wiedzialam o nim wszytsko on o mnie tez, nigdy nie ciagnelo nas jak mezczyzne do kkobiety - poprostu kumple . az pewnego dnia poo jakies imprezie przespalismy sie - nie wiem za duzoo alkoholu w nas bylo. raz ciach pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy. nie odworocil sie odemnie, zamieszkalismy razem ale nie jako para porostu czekalismy na dzieciaczka , synio urodzil sie bylismy szczesliwy ale.... ale tylko przez miesiac apozniej szok , synek zmarl nagle. mikolaj dalej mieszkal ze mna wspieral mnie ale nei bylismy para, poprostu mimo wszytsko pozostalismy kumplami , chociaz do tej pory nie wiem jak to mozliwe. wiedziala ze jest w pewnym momencie nieszczeslwie. pozniej mikolaj poznla dziewczyne Ewe. wiem ze ja kocha , kazalam mu sie sie wyprowadzic, ale pozostalismy przyjaciolmi . po 7 mcach wzieli slub , bylam na nium bardzo sie ciesze z jego szczescia. dalej jestesmy sasiadami , niedawno 3 mce temu urodzila im sie coreczaka Zuzia , jest boska oprostu . zaprzyjaznilam sie z Ewa czesto ich odwiedzam , bardzo duzo czasu spedzam z Zuzka. Zona mojego Mikolaja nie jest zazdrosna , wie co przezylismy i ze jestesmy tylko przyjaciolmi , przepraszam za tak chaotyczne pismo , musialam to komus powiedzeic, dzis uslyszlam zod naszek milej sasiadki ze eestem pierdolnieta doslownie tak powiedizal , ze przyjaznie sie z facetem z ktorym mialam dziecko itp.. czy naprawde jestem nienormalna????

Gość XXzabawnaXX
Kiedyś łączyło was dziecko... I jak sama wcześniej napisałaś znacie się od kołyski... Więc teraz chore byłoby to gdybyście zerwali tą znajomość.. Wiecie o sobie dużo i ta przyjaźń może przetrwać.. Pod warunkiem że obie strony mają tylko przyjacielskie zamiary...

Gość SamaSamotnaaa
a pozatym nigdy bym nie chcial stracic z nim kontaktu. wiem , ze z obu stron to sa tylko przyjacielskie relacje, wiem ze kocha zone i dziecko, wiem ze kocha corke i kocha naszego synka mimo ze go nie ma z nami , czesto odwiedza go na cmentarzu, jestem pewna ze to tylko przyjacielskie relacje.... ale jak to w filmie - podlosc ludzka nie zna granic

Gość XXzabawnaXX
Dam Ci taką radę... Ludzi obgadują Cię i mieszają z błotem wtedy gdy Ci zazdroszczą... gdy mają świadomość że nigdy nie będą tacy jak Ty... Więc nie bierz tego do siebie... Masz wspaniałego przyjaciela... który jest w porządku wobec Ciebie i wobec żony... Więc jest dobrze:) A sąsiadka to jakaś wścibska baba:D

Gość BiałaNiteczka
Niesamowita z Was para przyjaciół, ja podziwiam i życzę wszystkiego najlepszego.

Gość SamaSamotnaaa
Dzięki bardzo za tak miłe słowa :)

Gość SamaSamotnaaa
odkad pamietam mikolaj zawsze przy mnie byl, bylismy jak rodzenstwo chociaz jestem jedynaczka. to ze mielsmuy dziecko bylo dla mnie szokiem , wogole to jak przypomnialam sobie jak znim spalam , czulam sie okropnie , nie chcialam go stracic nie chcialam stracic najblizszego przyjaciela , zawze uwazalam go za brata, do ej pory go uwazam za brata . jego zona to madra kobieta naprawde bardzo ja lubie widze jak sie kochaja , ona wie ze laczy nas jakas dziwna wiez ale jest spokoj na o wierosc swojego meza, jestem pewna ze jej nigdy nie zdradzi , znam go dobrze ,. ale ludzie nie rozumieje ze cos takiego moze na laczyc .

Gość SamaSamotnaaa
i po tych wszytskich przezyciach czuje sie szczeslwia , no prawie bo nie ma ze mna synka :( , mam wspanialych przyjaciol mikolaja i ewe, ich zuzia jest cudna daje mi duzo szczescia . poprostu musialam to komus powiedziec ....

Gość SamaSamotnaaa
ulzylo mi jak to wyrzucilam z siebie :)

Gość wrózka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. w FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl

Gość SamaSamotnaaa
A teraz Ewa zachorowała leży w szpitalu. Mikołaj jest za granicą wroci za 2-3 tyg. w tym czasie ja zajmuje sie dzieckiem, a kochana sasiadka uprzyksza mi zycie jak tylko moze - czy ona nie rozumie ze tak mozna zyc- ze pomagam bylemu facetowie i jego zonie ??dodam ze oni nie maja zadnej rodziny, ja takze nie mam rodziny, a wlasciwie moja jedyna rodzian jest Mikołaj Ewa i Zuzia