Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamysia

jak przestawic dziecko by dluzej spalo?

Polecane posty

Gość malamysia

mam spory problem, mam 8 miesiecznego synka. Maks chodzi spac od urodzenia zawsze o 18.30 tuz po kompieli. tak jest do teraz tyle ze maly budzi sie zawsze o 6 rano siedzi kolo godziny i znow idzie spac jeszcze do 10 a ja juz zasnac nie moge, w nocy budzi sie po kilka razy bez wzgledu na to co zje na kolacje wiec jestem zawsze wykonczona rano. moje pytanie brzmi: jak sprawic by Maksio nie budził się o tej 6 tyklko spal spokojnie chodziaz do 8. ?? dodam ze przetrzymywanie go do puzniejszych godzin nic nie daje, tylko tyle ze jak go juz poloze to pada na poduchy nieprzytomny ale i tak o 6 sie budzi i w nocy tez

Kobieto, ale sadzisz byki :O Twoj syn spi bardzo dlugo ja bym wszytsko dala zeby moj tak spal w jego wieku bo szedl spac o 19 a budzi sie o 5-6 i musialam go bawic wz do 9. A Ty z nim to masz jak w niebie. Ty bys pewni jesczze chciala zeby ci sniadanie do lozka przyniosl, leniu jeden. :P

Gość malamysia
owszem sadze byki, bo mam dysortografie, jednak z tym walcze. i wypraszam sobie, nie jestem leniem. mieszkam na gospodarstwie rolnym w ktorym od 7 roku zycia pracuje fizycznie, takie uwagi sa nie na miejscu. jakby maks spal cala noc to bylo by wszystko dobrze a on budzi sie prawie co godzine czasem co dwie. przez co rano jestem wykonczona. prosze o pomoc a nie o konsliwe uwagi

Gość czasami trzeba............
mam to samo...tyle ze moj syn(7,5 miesiaca) zasypia o 21 budzi sie o 6 rano w tym 3 razy budzi sie ne mleko

Mój młody ma 15 miesięcy i od niedawna przesypia noc od 22 do 6 z jedną pobudką na kilka łyków wody, wcześniej zasypał 22 - 23 i spał do 5:30 -6.00 w tym kilka pobudek w nocy. W dzień śpi raz 12-14. Zazdroszczę dziecka które zasypia o 18:30 i jeszcze dosypiania rano - dla mnie to jakiś kosmos!