Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na zakręcie...

Jaki fotelik dla dziecka 12,5kg ?? 9-25kg czy 9-36kg ? Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość mama na zakręcie...

Siedzę od wczoraj nad fotelikami. Mała wyrosła z fotelika 0-18kg choć ma tylko 12,kg ! Poprostu ma ciasno i główka w ponad połowie wychodzi u góry z osłon bocznych. Oglądałam testy ADAC ale nie wiem który przedział powinnam wybrać 9-25 czy 9-36?

Gość hgjfh
poźniej wystarczy taki bez oparcia

Gość mama na zakręcie...
Acha dzięki :) chodzi o to, że jest wysoka i żeby nie wyrosła za rok. Dziś jedziemy wybierać i poprostu nie wiem w jakiej kategorii szukać czy lepiej wybrać tę wyższą wagowo żeby w razie czego starczyło na dłużej czy może taki fotelik z tak dużym przedziałem wagowym nie będzie wystarczająco bezpieczny w końcu podobno jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego.

Gość hgjfh
te podstawki, bez oparcia są od 18 kg. więc jak z tego do 25 kg. wyrośnie to kupicie tamten

Gość mama na zakręcie...
Byliśmy w sklepie, sprzedawca doradził nam... fotelik cybex od 15kg .. zgłupiałam :o

Gość mama na zakręcie...
Acha PODOBNO OD 2011 ROKU MAJĄ BYĆ WYCOFANE WSZYSTKIE PODDUPNIKI I DZIECI BĘDĄ MUSIAŁY JEŹDZIĆ W FOTELIKACH PEŁNYCH DO 12 LAT LUB 150CM WZROSTU CO WY NA TO?

Gość kup fotelik 9-36
Mój synek waży 13 kg i taki fotelik jest super dla niego, duzy, wygodny i juz nie trzeba go wymieniac, wystarczy do 12 roku życia no chyba że sie zniszczy...;)