Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irqa..

Zjedlibyscie taki obiad? FOTO

Polecane posty

Gość krotkofalowka12323234
bleee aleś mu nasrała w talerz

Gość ja /////
jest nieapetyczny:O

Gość hana montana squad
bArDzO FaJnY ObIaD :*:* xD :) ^^

Gość to niech spierdala
zglodnieje to suchy chleb bedzie wpieprzac.

Gość mniam mniam mniam
Artefakt_Diabła to białe to mój ejakulat

Te biale to feta :/ Mnie to smakuje,moglabym nawet powiedziec ze jedno z najlepszych i najsmaczniejszych,a ten ciec nie chce jesc :/ Warzywa sa duszone z cebulka,koncentratem i przyprawione.Marchewka,fasolka,groszek i kukurydza. Nawet nie sprobowal :/

Gość mniam mniam mniam
to białe to mastka zbirałam ją cały tydzien ze sromu

Gość wierzaca, doswiadczajaca
ale pycha zrob dlamnie cos takiego plizz:))))

Przyjedziesz to dostaniesz :D Moze ladnie sie nie prezentuje ale za to jakie pyszne :p Brat to by tylko obrzydliwe schabowe jadl albo mielone.Nienawidze miesa :/ Artefakt slyszalam juz o omletach z fety,kiedys na pewno wyprobuje ;) Podobno kotlety z selera sa dobre.Ale u mnie selera nie sprzedaja wiec wyprobowac nie moge :|

Gość agelli
ja bym zjadla. uwielbiam takie dania.

Gość ciekawe ile kosztuje
OHYDA NIE GOTUJ ZNAJDZ SOBIE INNE HOBBY

Dla rodziny gotuje od 11 roku zycia,wiec wybacz ale umiem gotowac. Golabki,bigosy,sosiki i inne duperele mam w 1 palcu opanowane do perfect :p Od roku przerzucilam sie na kuchnie grecka. Z warzyw korzennych maja tylko marchewke i rzodkiew. A wszystko inne to jakies zielone liscie :| Moze nie tak perfect.Nigdy nie wychodzily mi kluski.Ale teraz i tak ich nie jem

Gość zapewne nigdy w reku nie
arte diabła -------------> świeże pzrez " ż" duzo warzyw i ryz - bardzo dobre i zdrowe

irqa to gdzie ty mieszkasz??? z 10 razy zastanawiałam się nad tym "świeże" i w koncu napisałam cokolwiek.niestety,siedzenie w necie upośledza ortografie...

Wydawaloby sie ze nowoczesny kraj a oni nie znaja czegos takiego jak seler,pietruszka :D Gdzie mieszkam? Hmm,masz wieeelka podpowiedz w poscie wyzej gdzies :p

Gość liliana z rana
lubie takie rzeczy. własnie jadlam na obiad mieszanke warzywna groszek kukurydza kalafior fasolka szparagowa wymieszane z makaronem. a ser feta tez uwielbiam i takie małe marcheweczki są pyszne

To wyglada jak jakas uczta* studencka... Groszek/Kukurydza/Marchew i kawal rozgotowanego ryzu...wszystko ok tylko kurwa ta cerata...koszmar jakis :P

Gość 21flo
haha a to białe to co :)?

Gość probóweczka
zjadłabym, bo bardzoe lubie marchewkę z groszkiem, a już szczególnie podsmażane. Ale ta feta mi sie już mniej podoba, wolałabym kawałeczek wołowiny. No i ze 3 ziemniaki, dla mnie obiad bez ziemniaków to nie obiad.

to biale to FETA. Tez na poczatku sie krzywilam,ale feta wlasnie doskonale pasuje do groszku,ogolnie warzyw.Mozna zrobic ziemniaki z tarta marchewka,cebulka,koper i groszek,poddusic... a do tego kawalek fety.Palce lizac :p

fete uwielbiam, groszek z marchewka mniej, ale zjadłabym :) wymyśla jak to facet. co sie przejmujesz :)

Spoko wszystko mozna zrobic ale to co podalas nie wyglada apetycznie... znaczy moze jak bym nie jadl caly dzien to bym nie marudzil ale ogolnie wyglada to kiepsko :P co do kompozycji smakowej to sie nie wypowiem. p.s. ta cerata jest okropna ... pisalem juz ?