Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie nnie i już

Rodzina nie potrafi zrozumieć że nie chce ślubu kościelnego!

Polecane posty

Gość Nie nnie i już

jestem wierząca ale szczytem moich pragnień nie jest biała suknia. po co mam przysięgać przed bogiem jeśli kiedyś się okarze że nie jestem w stanie tej obietnicy spełnić? życie jest jakie jest i nikt mi nie powie ze nie jest w stanie zdradzić. za dużo się naooglądałam i nie wierze w miłość az po grób bo i tak kiedys wkrada sie rutyna i pozostaje tylko przyzwyczajenie. moi blicy nie potrafia tego zrozumiec że dobrze mi tak jak jest i nie planuje sakramentalnego tak. jakie jest wasze podejscie? czy to ja jestem zbyt liberalna?

Gość Nie nnie i już
up:)

Gość Sorry ale ja mam normalną
Twoje podejście jest bardzo dobre :) Nie przejmuj się rodziną , to Twoje życie i powinnaś robić po swojemu :)

Gość a co oni maja do gadania
kolor majtek tez ci wybierają ? poszli wont.

Ja pochodzę z ateistycznej rodziny i ślubu koscielnego też nie miałam ale w przeciwieństwie do Ciebie wierzę w "miłość az po grób"

Gość Nie nnie i już
im sie wydaje to naruralne ze jak slub to tylko kościelny;/ najgorsze ze mój facet tez chce koscielnego ale juz mu zapowedziałam ze na to niech nie liczy. mnie poprostu nie rajcuje ta cała wielka weselna zabawa i te wzruszające sceny w kosciele.

Moi rodzice wzięli ślub kościelny. I co ? Matka zdradziła ojca, ojciec zdradził ją. Mama zmieniła wyznanie na świadka Jehowy. Nie rozwiedli się, ale Mama poważnie o tym myślała. Całe życie w domu były awantury.

Gość Nie nnie i już
Master111 właśnie tego chce uniknąć bycia bo jest ślub bo sa dzieci. nie chce zamykac sobie drogii w razie niepowodzenia.