Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokożycka

Teraz same wysokie laski, kurduple ok 170 cm umrą bezpotomnie

Polecane posty

Gość kokożycka

I bardzo dobrze!! Osobiście nie spotkałam się, aby niski koleś mający około 170 cm wzrostu miał dzieci i w ogóle jakąkolwiek dziewczynę!! Podstawą u faceta aby uprawiać sex z laską (nie za pieniądze) jest nienaganny wzrost i wygląd :)

Gość kokożycka
Kobieta to może być każdego wzrostu, ale jak koleś jest po 20-tce i ma około 170 cm wzrostu albo mnie to powinien być sam i nie rozsiewać swoich niskich wadliwych genów!! :(

Gość kokożycka
a najwazniejsza jest kasa . Jesli nie ma Jaguara albo Ferrari modena to odpada i jest skreslony .

Gość kokożycka
facet musi miec ferrari jesli nie to jest u mnie skreslony i nie tylko u mnie . Podstawa zeby uprawiac seks jest pełny portfel i postawa jak u pana kulczyka

Gość nieprawda, podstawą jest wzros
t i wygląd!! Co z tego że ma kasę, ale jak ma 168 cm wzrostu to sex z takim niskim NIGDY nie będzie przyjemny. No chyba że ma duże stopy, ale jak ma małe to nie powinien w ogóle mieć laski!!!

Gość kokożycka
jelsi facet zarabia mniej niż 7 tys na ręke to powienien byc sam i nie rozsiewać swoich głupich genów . Tylko bogaci i ci co mają mądrą głowe i potrafią robic pieniądze niech to robią .. Glupkom ktorzy zarabiaja 3 tys mowie nie !!

Gość kokożycka
a ten co ma kase ma głowe ten co nie ma kasy ma głowe , ale orangutana , a nie człowieka

Gość no ale przecież wysocy zarabia
ją więcej niż niscy więc jednak to zależy od wzrostu i to bardzo :)

Gość kokożycka
a ja chce kogos z głową , a nie połgłowka ktory zarabia mniej niz 7 tys netto .

Gość kokożycka
ten kto ma zarobki mniej niz 7 tys roznosi choroby downa i ma niskie IQ !!!

Gość kokożycka
chciałabym mieć mądre dzieci

Gość fweerfe
tia...moj maz ma wlasnie 170, mamy dwojke dzieci a corka jest dosc wysoka jak na swoj wiek.. nie wiem co maja stopy do sexu(chodzi o czlonka??) ale sex z nim jest super boski.....:) pozdrawiam!!

Gość Facet niski nie jest dla żadne
j kobiety bliski :) I popatrzcie jak się zrymowało :) A to akurat prawda!! :D

Gość asiakasiaooooo
kokożycka a czy ciebie przypadkiem pies nie ru...hał w du......?kto by chciał taką pustą zdziirrrrre utrzymywac.chyba tylko do je.....bawki:D

Gość tup tup tup
musi duuuużo zarabiać i być wysoki a do tego także przystojny :)

kokożycka a ty mi nie wygladasz na zbyt inteligietna wypisujesz takie bzdury ty cholerna blacharo

Gość asiakasiaooooo
bo kokożycką sie je...e stopą w cip...o bo ma tak rozru...ną

Gość Bławatkowa policjantka
Słuchajcie, to jest prawda!! Obecnie młodzi kolesie po 20-tce jeśli mają mniej niż 171 cm wzrostu, to na serio nie mają dziewczyn i są sami!! No chyba że są naprawdę bardzo przystojni, nie mają żadnej łysiny to ewentualnie znajdują sobie sporo niższe od siebie kobitki i z nimi żyją, wiążą się. Ale nikt nie pomyśli, co to będzie, jeśli taka para zdecyduje się na dziecko :( Przecież geny dziedziczy się PO OJCU i uważam że niski ojciec przekazując niskie geny swojemu synowi, wyrządza mu BARDZO wielką krzywdę. Przecież jak ten syn dorośnie, to będzie bardzo niski (taki jak ojciec albo niższy, a jeśli nawet będzie wyższy to ojciec przy nim będzie biedny bo będzie go lał). Dlatego uważam, że jak koleś ma dla przykładu 169 cm wzrostu i małe stopy, to nie powinien w ogóle mieć dziewczyny! Większość dziewczyn zapewne mnie poprze :)

Gość sralimuchybedzie wiosna
jak stanie na swoim portfelu to bedzie "odpowiedznio wysoki" dla większości z Pań, jeśli nie ma portfela i grubego człona to nie ma szans, albo tylko na pasztety i kaszanki ale na ogół niscy są biedni i nieaktywni zawodowo nie cierpię niskich facetów a kleją się do mnie jak nikt inny, seks z takim to porażaka leży na Tobie a ty masz nogi "poza nim" mają krótki tułów więc pewne pozycje po prostu są smieszne, czuje się z takim jak z dzieckiem a pedofilką nie jestem, na ogół mają tez wysoki głos, małe przyrodzenie i nawet nie potrafia dziewczyny objąć bo są za niscy porażka ale poniżej 170 bo jak ktoś ma 170 to jest ok ale ponizej 160? porażka na maksa, ja się raz nabrałam na takiego, napisał że ma 168 cm, ja sama mam 163 i był, o głowę niższy ode mnie, jak można tak kłamać

Gość sralimuchybedzie wiosna
geny lubią zaskakiwać znam kolesia 165 wzrostu jego kobita też cos koło tego a syn 2 metry ma

Gość geny geny geny
Jak syn przerośnie ojca to też niedobrze, bo potem może ojca lać i go sponiewierać i ojciec będzie musiał się go słuchać :( To kolejny dowód że faceci o wzroście 169 cm nie powinni mieć dziewczyn ani dzieci!!!

Gość bellyjelly
też nie lubie niskich facetów, min 180 a idealnie 19 ;d co jak co pieprszone materialistki kasa sie nie liczy

Gość bellyjelly
190 miało być!!!

Gość geny geny geny
Zgadza się z przedmówczynią. Niscy jak chcą sexu, to marsz do agencji!!!