Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek28***

Jak mezczyzna powinien dbac o siebie aby podobac sie kobietom

Polecane posty

Gość Myszaty
nie dubać w nosie przy lasce / nie posrywać

Podstawa to: świeży oddech, prysznic przynajmniej raz dziennie, dezodorant, ogolona twarz (wyjątek jeśli zarost masz zadbany a nie zapuszczony z lenistwa), czyste lekko ułożone włosy, czyste ubrania, Dodatkowo: wygolone pachy,

Gość olek28***
spelniam wszystko co napisala Egocentryczka

I paznokci nie obgryzaj :) A i o rozwoj intelektualny tez zadbaj, bo kobiety lubia sluchac :)

te zdjecia to nie faceci...to kukły, jak modelke na wybiegu wazącą 30 kg ciezko z kobieta porównać

Ogolone pachy jednym się podobaja innym nie. Moim zdaniem dobrze jak facet goli pachy bo dzięki temu mniej śmierdzi. Bakterie osadzaja sie na włosach i wtedy jak sie spoci to śmierdzi takim ohydnym potem jak menel a jak ma wygolone i sie spoci to tylko "pachnie" feromonami :D

Gość olek28***
paznokci nie obgryzam, ale mam inny nienajlepszy sposob na ich usuwanie tzn. nie wiem jak to nazwac, ale ucinam je za pomoca paznokci z drugiej reki wiedze mam spora :-) heheh ale jestem malomowny

Obcinasz paznokcie za pomoca paznokci drugiej reki? Hmm...ciekawe. Jak w takim razie "obcinasz" ten ostatni paznokiec?!:D

nie nie nie, wygolone pachy odpadają, te kukły tez, takie Brady Pitty buhahahaha, odpada http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.nilacharal.com/enter/celeb/images/johnnyDepp.jpg&imgrefurl=http://pirates-of-the-caribbean.blog.onet.pl/&usg=__Jbrjndr7Qf0zZBXXA-obYFAmVT8=&h=387&w=326&sz=23&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=oHinzgSFV_hVyM:&tbnh=148&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3DJohnny%2BDepp%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1600%26bih%3D814%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=353&ei=GoKKTJmKKIbNswbk2uDVAQ&oei=GoKKTJmKKIbNswbk2uDVAQ&esq=1&page=1&ndsp=37&ved=1t:429,r:13,s:0&tx=110&ty=61 oh shit co za link, sorry

Wiesz co ważne jest też żeby mieć wyrzeźbione ciało. Nie tak jak tamci ze zdjęć ale ładny tors i biceps na pewno się przyda :P

eee tam, ja tam wole normalnych mezczyzn, a nie slinic sie do zdjec :). Tyle ich uroda ma wspolnego z rzeczywistoscia co i tych wszystkich modelek :) a poza tym nie znioslabym, zeby facet siedzial mi przed kazdym wyjsciem 2 godziny:D

fakt, zdjecia mojego meza wam nie pokaze ale nie jest podobny do depp'a ani nawet do tych kukieł, a i tak kocham go najbardziej

Mysle, mysle....juz wiem!!! Nie chcesz zeby sie dziewczyny slinily nad tym zdjeciem, co? :D Itak to zostawmy, bo to co najcenniejsze w czlowieku pozostaje jednak dla oka niewidoczne.

Gość a jak sprawdzacie czy chlop
wzial prysznic ma wygolone klaki czy swiezy oddech?

Gość ellika
powinien ładnie pachnieć, mieć głębki głos, delikatny uśmiech i to cos w oczach

Gość o nonononobeztakich
chodz z fujara na wierzchu

Gość to gratuluje wechu

Gość kocham mariolkeee