Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózkowe dylematy

Wybrałam dwa, który będzie lepszy?

Polecane posty

Gość wózkowe dylematy

Określę okolicę: raczej gładka, lubimy spacery po lesie, w naszej najbliższej okolicy jest wiele tras spacerowych. Zdecydowałam się na x-landera 2010, tylko nie wiem który lepiej: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=958&%3CosCsid%3E czy z 3 kołami http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=950&%3CosCsid%3E Waga jest dla mnie priorytetem, wózek spełnia wszelkie moje oczekiwania, tylko ile kółek? No i dziwi mnie, ze wózek z 4 kołami waży tyle samo co z 3.

moja siostra ma taki wózek jak z pierwszego linku tylko inny kolor. Świetnie sie sprawuje. Ja bym wybrała. Dla mnie wózki trzykołowe to 'taczki'.... takie jest moje zdanie. Pozdrawiam :)

Gość wózkowe dylematy
Dzięki za wypowiedź, bardziej skłaniam się do 4-kołowego, bo 3-kołowy wydaje mi się dłuższy i mniej zgrabny.

Gość zdecydowanie z 4

3 kolowy jest bardziej zwrotny, lepszy do pokonywania "miejskich" przeszkod... X-landery sa strasznie ciezkie :/

Gość ()()()()()()()
Ja bym wybrała z 4 kołami.... Ten z 3 również kojarzy mi sie z taczką :(:(

Ja wybrałam ten z 4 kołami ,na targowisku w Gliwicach prosto od producenta są po 900+ fotelik samochodowy.

Tygrysek-> no nie wiem,wózek mamy już dwa lata,działa bez zarzutu,jeździł i po chodnikach i po polach,sama testowałam :) i aż tak ciężki nie jest,bez przesady,są cięższe wózki

Gość dracaena draco
iwi , ale wózki x lander są na tym targowisku w gliwicach ????

Gość dracaena draco
sorki IDI :) a w temacie : 3 kołowe mi sie absolutnie nie podobają i są niepraktyczne przy podjazdach takich co mają schody w środku , np . w bloku lub parku . Siostra miała ten 4 kołowy i była zadowlona, tylko raczka im sie popsuła i nie uznali im gwarancji ... Super wózek , bardzo wygodny dla dziecka .

Gość ja mam wozek 4-kolowy
i odkad kilka razy wzielam na spacer wozek kolezank, link ponizeji: http://www.mothercare.com/My3-3-wheeler-travel-system-Black/dp/B00116V3NK?_encoding=UTF8& To wozki 3-kolowe uwazam sa bardzo stabilne w prowadzeniu i latwo pokonuja przeszkody, dlatego zwykle wozki dla mam biegajacych czy wedrujacych po trudnym podlozu sa 3-kolowe. Ladny ten x-lander i 3-kolowy wydaje mi sie zgrabniejszy

co prawda jak mowilam mam 4-kolowy,ale przy wszelakich schodach czy podjazdach uzywam zawsze 2 tylnych kol podciagajac wozek do gory czy zjezdzajac w dol wiec w tym przypadku uwazam ze to 1 kolo z przodu w niczym nie przeszkadza w przyadku 3-kolowcow. Ale wybor nalezy do autorki :)

ale jednak polskie wozki jako repliki zachodnich przegrywaja wagowo,sama rama w 4-kolowym x-landerze to 9.5 kg, gondola 4.85, co daje ponad 14 kg. Moj wozek w calosci wazy niecale 9 kg. Zastanawiam sie czy to kwestia stopow z jakich sa wykonane