Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierny...324

Byłem jej wierny długie lata i wiele wybaczałem

Polecane posty

Gość wierny...324

Poznałem ją wiele lat temu. Od razu zachwyciła mnie z wyglądu a także spodobało mi się jej wnętrze. Zawsze byłem jej wierny. Broniłem jej, kiedy ktoś ją krytykował. Zawsze kiedy stawałem przed wyborem, wybierałem ją. Z czasem coraz częściej zdarzało jej się nadszarpywać moje zaufanie ale wszystko to jej wybaczałem i mówiłem o niej każdemu same dobre rzeczy. Ale w końcu przebrała miarkę. Dlatego po 10 latach zrezygnowałem z Nokii i kupiłem pierwszego w życiu Samsunga:)

Gość wierny...324
Kto też tak ma?

myślałam ...ze piszesz o kobiecie :-D ja zrezygnowałam z samsunga i kupiłam nokie

Gość cola original
a ja od zawsze jestem wierna Nokii. :)

Gość wierny...324
Ja używałem naprawdę wielu Nokii: 3310, 8210, 8310, 6150, 5110, 3510i, 6100, 6230i, E50, E51, E52 i właśnie E52 mnie bardzo rozczarowała. Miał być super biznesowy telefon z mnóstwem funkcji i długo działającą baterią a okazało się, że może i owszem ale: rozłącza połączenie, zła jakość głośnika i mikrofonu, sama zamyka przeglądarkę internetową, restartuje się cały telefon. I naprawa w serwisie nic nie pomogła. Nokia zaczęła bardzo ciąć koszty i jakość spada. Teraz więc kupiłem Samsunga Wave:) A Ty z jaką Nokią zdradziłaś Samsunga?