Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa karolina z koralami

Czy uważacie że jak Polacy klaszczą w samolocie to siara?

Polecane posty

Latałam już kilka razy i wiem, że tylko Polacy klaszczą w samolotach po wylądowaniu. Ja też zaczęłam klaskać, obcokrajowcy patrzą się wtedy dość dziwnie, niektórzy w stylu: "what the fuck?" a niektórzy się śmieją, ale tak przyjaźnie, różnie to z nimi bywa. To jest po prostu podziękowanie pilotom za dobry i bezpieczny lot, zadowolenie z przelotu i wylądowania i tyle. Uważam że to fajne i to nie obciach. Pilotom jest na pewno miło jeśli to słyszą. A ci wszyscy Amerykanie i cała reszta uważają się za lepszych, uważają że im się należy dobry lot i nie muszą za nic dziękować, srają na pracę pilota, liczy się przelot i tyle. A pilot to nie jest konduktor czy kierowca busa. Trzeba wiele doświadczenie, wysiłku i pracy aby dobrze latać. Klaszczmy więc! :D

Gość Monique2222
to nie tylko polski zwyczaj. nie latałam do ameryki ,ale do róznych państw nie tylko z Polakami i niektorzy też klaszczą np włosi

w europie trochę ludzie są normalniejsi ale im dalej na zachód tym więksi debile

Gość Monique2222
ale z drugiej strony to dziwny zwyczaj bo klaskać to mozna w cyrku. chirurg np też ma odpowiedzialną pracę ,a po operacjach nikt nie klaszcze ;)

Gość z tym chirurgiem to dobre
usmialam sie :D po operacji pacjent sie budzi : i klaszcze :D:D:D:D:D o ja cie :D to by bylo dobre haha

Gość peepee
Jezeli pacjent jest w narkozie albo umrze, jak ma klaskac? :D

hmm...pilotowi jednak należy się podzięka...bo w jego rękach leży nasze życie...ale fakt chirurgowi nikt nie klaszcze ale potem dziękuje rodzina...każdy zawód zasługuje na słowo dziękuje...

Gość polska ślicznotka
w kontekście dwóch katastrof polskich samolotów [ Mierosławiec i Smoleńsk] to obcokrajowcy powinni zrozumieć , że Polacy się cieszą i z ulgą i entuzjazmem przyjmują fakt , że się udało

peepee Jezeli pacjent jest w narkozie albo umrze, jak ma klaskac? Toc tu sie mowi jak nie umrze i wybudzi sie z narkozy :D a tu oklaski :D:classic_cool: napewno bylo by to hitem szpitalnym :)

Gość werasdfsd
taksówkarzowi też się powinno klaskać - przecież na drogach ginie więcej ludzi niż w samolotach co by znaczyło, że w nasze życie jest w jego rękach :D

toz to oznacza ze wszystkim powinnismy klaskac :D hahahhaha

no tak ale jak samolot ma awarię to można juz pacierzyk zmawiać...a jadąć taksówką masz duże szanse przeżycia...tymbardziej że taksówką to się raczej tylko po miescie jeździ...

Gość korneliiiiiia
Auroton wyglądasz jakbyś miał 15-16 lat :D taki słodziak z Ciebie :D i bawi mnie ta Twoja jeszcze słodsza grzywka :D

samolot to ogromna maszyna a pilot to wyspecjalizowana osoba, która nad nią włada. takiej osobie należą się ukłony i oklaski a o lekarzach nie wspominajcie, oni wszyscy mają lewe ręce

Gość tak samo jak mężczyźni

Gość korneliiiiiia
A ja, że faceci bo udanym lodzie.

Gość tak samo jak mężczyźni
to by była akcja, po orgazmie sobie klaskamy hahahhahah :D

Gość Natalia@43
buhahaha :) Masz racje, ze kobiety powinny klaskac ale tylko jak maja prawdziwy orgazm a nie udawany :D Wynika z tego, ze faceci bardzo rzadko beda slyszeli oklaski :D

zauważyłam że jak jest wycieczka autokarowa, i wcale nie z dzieciakami tylko dorosłe osoby to też klaszczą dla kierowcy

Gość jasne, ze siara
to jest normalna praca pilota i my nie decydujemy sie na lot, zeby sie modlic o dotarcie. normalny srodek transportu. jak pociag dojezdza do stacji, to tez gratulujecie nie wyklejenia? :)

no byłaś blisko mam 17 lat...a czy słodziak ze mnie to nie wiem...raczej taki sweet to ja nie jestem...wygląd to nie wszystko

Gość jasne, ze siara
ja na miejscu pilota bym sie czul upokorzony.. to tak, jakby przez caly lot ludzie czuli sie nie pewnie i mieli do mnie zero zaufania

Gość podrozniczka99
ja klaszcze i wcale sie tego nie wstydze, uwazam, ze to bardzo mile

Gość A najbardziej mnie rozbawiło
...jak leciałam ostatnio, a pilot tak przypierdzielił w płytę lotniska, że poczułam, jak mózg obija mi się o kości czaszki, a zęby trzeszczą w szczęce, po czym... odezwały się rzęsiste brawa pasażerów! :-P To się nazywa mieć szczęście i przeżyć taaakie lądowanie! Brawa bywają wyrazem ulgi :-D

Gość korneliiiiiia
Ale ja nie napisałam, że jesteś słodki jeśli chodzi o charakter, nie znam Cię. Tylko ta grzywka i młodo wyglądająca buzia sprawia, że wyglądasz tak słodko :)

Gość ktos111
chyba slodkiego chlopaka nie widzialas :o

Auroton ale jesteś...spedalony nieco :O a ja klaszczę i bd klaskać, to nie jest upokorzenie dla pilota on się z tego cieszy