Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqfewfewfewq

czuje sie nieszczesliwa-moje zycie jest bardzo smutne

Polecane posty

Gość ewqfewfewfewq

jestem dosyc powaznie chora, mam problemy z chodzeniem, ciagły ból itp czuje sie uwieziona przez to w domu nie mam chlopaka w sumie mam 24 lata i zadnych perspektyw na poprawe tego stanu od niedawna mam tez kilka innych chorob(wogole strasznie chorowita jestem, mam duze problemy ze wzrokiem ktore moga grozic nawet utrata wzroku ale niedlugo mam operacje i moze bedzie lepiej) nie mam wcale znajomych-przez chorobe siedze w domu cały czas, ciezko mi gdzies wyjsc bo to jest zwiazane z bolem bardzo przytyłam od kiedy siedze w domu -okolo 7 kilo czuje sie wstretna i tlusta przez to, nadopiekuncza matka wciaz podtyka mi jedzenie(na zabicie smutków he)

Gość tytrytryrggb
No i czego tu oczekujesz? porady, czy mają ci potakiwać a ty chcesz sie wyżalić tylko? piszesz głupoty moim zdaniem. problem ze wzrokiem nie upośledza cię póki widzisz. po drugie masz problemy z chodzeniem a żresz jak głupia i przytyłaś 7 kg. czy myślisz, że to ułatwi ci chodzenie? sama pogarszasz swój stan. na własne życzenie siedzisz w domu. ludzie całkiem chorzy lub połamani jakoś sobie radzą w życiu a wiesz dlaczego? - bo chcą żyć i w pełni korzystać z tego życia a nie użalać się nad sobą.

Gość tytrytryrggb
czas się ocknąć i brać los w swoje ręce i korzystać z życia jak tylko można. powodzenia.

Gość 854455211
życie jest brutalne