Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztargniona91

grzybica? krew, ból. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość roztargniona91

Mam ogromny problem. Dziś wróciłam z wakacji. Byłam tam z moim chłopakiem. Poraz pierwszy współżyłam. Nie doszłam ani ja ani on. Dziś popołudniu poczułam ogromne swędzenie w pochwie. Gdy wzięłam prysznic, chcąc złagodzić swędzenie wsadziłam palce i okazało się, że moje upławy przypominają biały ser. Wiem, że może to być grzybica, ale problem polega na tym, że nie mogę się nawet załatwić swoich potrzeb fizlogicznych. Chcąc zrobić siusiu robię 1/4 tego co powinnam, ponad to czuje ogromny ból do wszystkiego dochodzi krew, która wychodzi Bóg wie skąd (podczas oddawania moczu, czy z pochwy). Proszę was o pomoc. Jakąkolwiek. Jutro jest niedziela, ale mimo to zapisze się do ginekologa, póki co chciałabym mieć jakiekolwiek informacje w tej kwesti. Dziękuję.

Gość jakim cudem facet nie doszedl
podczas seksu? :O ze jak? wytrysku nie mial?! ja piernicze jak to mozliwe, blokada psychiczna czy problemy z erekcja?! :O

ojejku podczas pierwszego razu nie musi być pełnego stosunku... a w jakich okolicznościach się kochaliście bo to wygląda na to, że masz grzybicę i zapalenie pęcherza, krew prawdopodobnie przez przerwanie błony dziewiczej. jak najszybciej idź do lekarza.jak się zabezpieczyliście?

Oj współczuję, za przeproszeniem kij z grzybicą, ale jak miałam zapalenie pęcherza to po 3 dniach żeby się wysikać wchodziłam do wanny z ciepłą wodą bo jak sikałam w wodzie to mniej piekło, a łzy mi lecialy i tak :o Jak wyleczyłam (nifurokzazyd, tylko na recepte) to przez 2 tygodnie nie mogłam siku normalnie, bo się cała spinałam dalej z obawy przed bólem.... Kto nie przeżył ten nie wie :o Na szybko na grzybicę - kup clotrimazolum i czopki dopochwowe vagical czy vaginal, a jak będziesz chciała sikać to najlepiej jak najbardziej nachylona do przodu, żeby mocz w jak najmniejszym stopniu mial styczność z ciałem, a wcześniej możesz sobie tamte okolice posmarować kremem - mniej piekło kiedy mocz się z ciałem stykał w moim przypadku :o Później ścierałam od razu.