Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjiumv

były chlopak walnał mi taki komentarz na naszj klasie

Polecane posty

Gość jjiumv

jak zripostowac??? Napisał mi na profilu tak "kolejnosc zdjec w albumie glownym doskonale odzwierciedla twoj system wartosci.Na pierwszym mieiscu jest twój kot(pierwsze zdjecie bylo kota) na drugim mieiscu w twojum zyciu jest wazny zapach konskich odchodow(mialam zdjecie w stajni) na trzecim twój samochód na czwartym dobrre i drogie zarcie(bo mialam zdjecie w restauracji)a na piatym luksusowe zycie(bo mialam zdjecie z hotelu w tanzani To mi napisal na profilu zeby wszyscy widzieli do tego skopiowal i napisal pod zdjeciami

Gość wy i ta wasza NK........
odpisz mu tak: "pozdrawiam Cię serdecznie (tu wstaw imię), ale jesteś już tylko moim byłym facetem i nic tego nie zmieni. Mimo Twoich nieprzyjemnych słów skierowanych do mnie Życzę Ci szczęścia w życiu i takich miejsc do zwiedzania, jakie ja mam." :D i nie martw się.

Gość odpisz mu coś miłego nie daj s
sie sprowokowac:) efekt murowany:D albo dopisz jeszcze, ze teraz wlasnie widzisz, jakim jest czlowiekiem po rozstaniu:) badz mila i pokaz klase!!! i koniecznie emotke usmiech na koncu:)

Gość jjiumv
nie dalam rady:(i nie napisalam nic mielego.On nie ma zdjec w galerii wiec napisalam tak.Twoja galeria za to idealnie odzwierciedla stan twojego umysłu pustka totalna pustkaaaa............ i jeszcze pod zdjeciem w aucie napisal mi takie cos "i jezdzisz juz prawie tak ja A(zawsze mowilam ze bede jezdzila jak alonzo)czego dalas przykad zawracajac na trzy w godzinach szczytu w centrum kilinskiego doprowadzac do szalenstwa innych uczestnikow ruchu":O

Gość no i co z tego??????
To mu odpisz: "ale zawróciłam":) i żyję sobie dalej spokojnie i bez nerwów, czego i Tobie życzę:)

Gość no i co z tego??????
dałaś się sprowokować. on nie musi mieć galerii. jest zwykłym trollem internetowym:) dopisz mu jeszcze to zdanie o tym, że teraz widać, jaki jest po roztsaniu:) i dopisz też, że NK jest miejscem publ9icznym więc pewnie wiele osób to czyta i sami sobie ocenią jego zachowanie:) nie daj się wciagnąć w pyskówkę!

Gość jjiumv
on stworzyl fikcyjnny profil bo jego dawno zablokowalam ma nick "podgladacz"

Gość nieważne jaki ma profil
zawsze możesz napisać, że to Twój były i już. Albo tak: "Widzę Tomku Kowalski", że wciąż o mnie myślisz:) To miłe:)" Tomek Kowalski=przykładowe imię i nazwisko, wstaw jego:D

Gość naprawde zawracalas na trzy w
centrum miasta na Kilińskiego?? :D:D:D z łlodzi jestes??

Gość ja mam pomysł hehehehe
daj link do swojego profolu, ja sobie założę specjalnie dla Ciebie konto i napiszę Ci kilka miłosnych tekstów. A przy okazji pogrożę temu twojemu byłemu wpierdolem na ulicy, ciekawe, jak zareaguje:D żartowałem:D

Gość powinnas to olac
widac ci zazdrosci

Gość babajagababa
Widać lubisz być podglądana i komentowana, bo normalny człowiek to już dawno by profil tylko dla znajomych zablokował, a głupie komenty pokasował.

Dopisz jeszcze,specjalnie pod swoimi zdjeciami,pod jego komentarzem,ze za to on jest takim zerem,ze niestety nie moze nawet liczyc na ostatnie miejsce w hierarchii twojego systemu wartosci...

co za dziecinada.... i z jego i z Twojej strony. Usun zalosne komentarze i nie znizaj sie do jego poziomu :o jak chcesz to mu nabluzgaj w prywatnej wiadomosci (jesli juz). A tak naprawde usuniecie tych komkentarzy i totalne olanie go, zero reakcji wkurzyloby go bardziej niz jakis denne teksty ktore sie tu posypaly.

Gość fredek z fabryki kredek
"Pauuulla24 Dopisz jeszcze,specjalnie pod swoimi zdjeciami,pod jego komentarzem,ze za to on jest takim zerem,ze niestety nie moze nawet liczyc na ostatnie miejsce w hierarchii twojego systemu wartosci..." najgłupsze, co może zrobić:o

Gość jjiumv
boje się że jak bede nie miła to mi ukradnie euro gąbki i prezenty :(

Gość fitzgerald
jestescie oboje siebie warci, o czym swiadczy chocby fakt, ze nie umieliscie rozstac z klasa - blokujecie sie na nk a on zaklada trollowy profil zeby Ci dojebac w komentarzach na naszej klasie :o nie ma nic bardziej zalosnego i tandetnego niz zemsta na nk...jestescie oboje pierdolnięci, a ty chyba bardziej, bo ja bym sie ze wstydu spalila, gdybym dostala taki komentarz i wszyscy znajomi mogliby go przeczytac. wstyd, dno.

Gość akukaracza444
a ja bym napisala tak"wlasnie tak sloneczko :)" i juz go pobilas :)

Gość akukaracza444
albo nie albo nie napisz SKARBIE WLASNIE TAK SKARBIE :)

Gość dzieciarnia znow
ma problemy z kosmosu :O

Gość usuń jego komentarz i po spraw
ie

Gość dawaj linka
zrobimy mu rozpizdówę :D

Gość zignoruj albo usun komentarz
nie odpowiadaj nawet w mily sposob bo to swiadzczy ze jest jakas wojna miedzy wami

Gość 45gfh
" zignoruj albo usun komentarz nie odpowiadaj nawet w mily sposob bo to swiadzczy ze jest jakas wojna miedzy wami" bzdura. w miły sposób jak odpowie, to znaczy, ze Go nie ignoruje mimo jego chamskiego zachowania. nie ma wojny, tylko on jest frystsratem, a autorka moze napisac raz i koniec:)

Gość zignoruj albo usun komentarz
wlasnie ze powinna zignorowac lub pominac milczeniem i po prostu wykasowac

Gość bzdura..........
jak się odezwie, to pokaże klasę i kazdy to przeczyta. a jak oleje to oleje. jedno i drugie wyjście na pewno jest dobre. najgrosze to sie odszczekiwac:)

Gość jjiumv
jak usune to wtedy pomysli sobie ze sie wstydze....sorry ale ja nie mam czego sie wstydzic to on zachowuje sie jak frajer nie ja:O