Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazmama

jestem w ciazy a maz wysmiewa sie z mojego wygladu

Polecane posty

Gość zarazmama

Rodze za miesiac i naprawde mam dosc ciaglych komentarzy ales ty gruba ale ci twarz zbrzekla,jak znajomi pytaja gdzie jestem to oczywiscie mowi ze beczka w domu zostala przeciez nie bedzie mnie ciagnal.Boje sie co to bedzie po porodzie przeciez tak od razu nie schudne.Czy wszyscy faceci to takie swinie?

Gość PaulinaKiss
Biednaś Ty :( faceci są niedojrzali.

Boże, współczuję mieć za męża takiego dupka :O Powiedz mu wyraźnie, że nie życzysz sobie takich komentarzy, bo sprawiają Ci przykrość i bolą Cię.

Gość zarazmama
mowie mu zeby przynajmniej w ciazy i bezposrednio po powstrzymal sie od takich komentarzy ale on na to ze przeciez zartuje tylko...z tym ze mnie to jakos nie smieszy

Gość zarazmama
a teraz to lezy obrazony bo go zjechalam jak skomentowal moje zbrzekniete oczy,jak ja moge nie miec takiego poczucia humoru...

Gość współczucia
Dla twojego męża liczy się tylko twój wygląd,za chwilkę będziesz miała 2 dzieci w domu:O.Dojrzały facet się tak nie zachowuje.

Gość współczucia
A odpowiadając na twoje pytanie-nie,nie wszyscy faceci to takie świnie,nie wyobrażam sobie żeby mój facet na okrągło komentował tak mój wygląd w dodatku w ciąży.

Gość zarazmama
chyba tak ale on juz skonczyl 30 to nie gowniarz a tak sie zachowuje

Gość natasza tyś nasza
powiedz temu błaznowi ze dziwisz sie ze taki maly siurek jest wogole wstanie zrobic dziecko to sie zamknie

Gość współczucia
rzeczywiście debil---->No to współczucia dla ciebie,że jeszcze jesteś z takim palantem i zafundowałaś sobie z nim jeszcze drugie dziecko."Na szczęście szybko schudłam" hahahah,niektóre baby to w swojej głupocie wymiatają:D:D:D

Gość a on jakiś chuderlak?
Bo jeśli nie, to mu powiedz, że tobie to zaraz przejdzie, a jemu raczej nie (o brzuchol mi chodzi)

Gość renatka7676
Mój miał 23 ja został ojciem i nigdy nie powiedział o mnie gruba,brzydka itp, może nie jest osobą uczuciowo wylewną - więcej robi niż mówi,ale może to i lepiej,ale przy kimś na mnie nigdy źle nie gadał,a żadna kobieta przecież w ciąży laską nie jest i może czuć się nieatrakcyjna,ale to nie powód,aby się naśmiewać - naprawdę Ci współczuję tak niedojrzałego męża - dla którego liczy się dla niego wygląd nie człowiek.

Gość współczucia
Pewnie, że każda kobieta o tym marzy,ale niektóre jeszcze bardziej.Bo jak nie schudną to będą dalej słuchać niewybrednych żarcików swoich panów :D:D:D