Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale teraz mam ich w cipce

ale sie wkurzam niech ich szlak wszystkich!!

Polecane posty

kiedy byłam dzieckiem inne bachory sie smiały ze mnie ze mam piegi i jestem brzydka ....ze sie opalałam przez sitko i inne przykre docinki :( . szczegolnie taki jeden mi dokuczał cały czas.. ale wyrosła ze mnie całkiem ładna kobietka , mam powiedzenie i to spore, a co najlepsze w tym wszystkim ''koledzy'' ktorzy wiecznie mnie obrażali, ktorzy nawet cześć mi nie mowili teraz nagle zagadują do mnie i mnie podrywają i zapraszają na kawe :O

ale ja nie byłam nigdy brzydka :( mialam blond włoski ładną buzke tyle ze z piegami, teraz dalej je mam i jeszcze wiecej kompleksów ale znam swoja wartość dzieki ludziom ktorych cały czas poznaje.

Gość aha i achh
Szlak to jest turystyczny, a niech ich trafi SZLAG

mogę ci troszkę oddać jak chcesz :P

Gość Kochaniutka*...
Wiesz moja historia jest nieco podobna.. Byłam nieśmiałym dzieckiem chyba niezbyt urodziwym.. brzydkie zęby, brzydkie włosy , mała za chuda , źle ubrana . Całą podstawówkę i gimnazjum wspominam jako koszmar. W liceum w wieku 16 lat zaczęłam sie pomału wyrabiać.. ściągnęłam aparat z zębów nabrałam kobiecych kształtów zaczęłam dbać o siebie ładnie się ubierać już nie nosiłam kucyków a rozpuszczałam i zapuściłam włosy.. W 2 klasie liceum spotkałam tych idiotów z gimnazjum którzy mi dokuczali .. Przeszłam obok nich a im kopary opadły , słyszałam szepty między nimi "o masakra stary ale z niej laska ale się wyrobiła" :D Ja miałam ubaw .. teraz kilku z nich do mnie piszę .. na ulicy oglądają się za mną .. ale ja nie chcę mam taki cholerny uraz.. wiem ,że byli dziećmi w chwili gdy mi dokuczali ale niszczyli mnie przez długi długi czas.. tego się nie zapomina..