Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambra pachnaca

Zadurzylam sie w gosciu, ktory poprostu chce sie ze mna przespac

Polecane posty

Gość Ambra pachnaca

Poznalam kogos kto mi b.zaimponowal, glupio sie zakochalam. On po jakims czasie zaproponowal mi sex. Strasznie walcze, zeby nie napisac tak, choc wtedy rozsadek przywoluje mnie do porzadku - jak sie wtedy bede czula, ze pewnie sie jeszcze bardziej zakocham i klops. Ale tak bardzo za nim tesknie, tak bardzo chcialabym go przytulic .. popatrzec a niego .. Moze on ma jakies kompatybilne w 100% geny z moimi ?:D W sesnie dobre na moich dzieci itp ?:P

Poznalam kogos kto mi b.zaimponowal, glupio sie zakochalam. On po jakims czasie zaproponowal mi sex. " - widze ze ciezko ci zaimponowac...

Gość czesc widelec

Gość Ambra pachnaca
Poznalam kogos kto mi b.zaimponowal, glupio sie zakochalam. On po jakims czasie zaproponowal mi sex. " - widze ze ciezko ci zaimponowac... W czyms innym mi zaimponowal bejb, ale to nie miejsce na rozprawki o jego zaletach. Dobre geny to takie, ktore daja dzieciom mozwilosc dobrego rozwoju na kazdej plaszczyznie:P

gosc chce cie puknac ale ty juz planujesz wspolna przyszlosc na najblizsze 30 lat go for it... bejb

Gość Ambra pachnaca
Łe ? że co proszę ? My wczesniej sie spotykalismy, widac bylo,ze koles ma opory przed jawnym angazowaniem sie, ale to uczucie, gdy z nim bylam...bezcenne:P

Gość Ambra pachnaca
Ok, tak zrobie, dzieki ;)

Gość Ambra pachnaca
Tez bym chciala go przeleciec, ale mi kodeks moralny nie pozwala. Ciekawe co przewazy.. Robimy zaklady ?:P