Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbekdąbek

Czy usunięcie zęba ósemki bardzo boli???

Polecane posty

Gość ząbekdąbek

Miał ktoś usuwaną ósemkę? Koszmar? Masakra? Ile to kosztuje prywatnie?

z tego co się orientuję to masz robione znieczulenie miejscowe, także wyrwanie nie powinno nic boleć, gorzej sprawa wygląda jak zacznie "puszczać" znieczulenie :/

Gość ewfewfwefefe
ja mialam wyrywane dwie osemki...koszmar jakich malo!!!!!!!!!!!!!!

nie chcę straszyć ale to jest straszne :O może samo wyrwanie nie boli ale później ból jest nie do zniesienia :O

Gość buba bi
Dajcie spokój ja rwałam prywatnie u wypasionego dentysty zapłaciłam słono ale komfort jakich mało.Rwanie na leżąco i zero bólu nawet nic nie poczułam przecież od tego jest znieczulenie.

Gość G.S.O.
Siema wszystkim

Gość niedziella
mnie usuwali wszystkie czery - 3 operacyjnie, bo jeszcze nie wyszly i bylo dosc - powiedzmy malo komfortowo, ale ostatni, ktory juz byl widoczny zostal usuniety bardzo sprawnie, bezbolesnie i pamietam ze nawet poszlam na imprezke potem :D

Gość G.S.O.
Siema wszystkim mi wrosła 8 i tak mnie strasznie boli , że masakra , niewiem czemu bo to przecież świeży i zdrowy ząb , ale dowidziałem się , że może nie byc miejsca w jamie ustnej na niego i musi byc prwdopdobnie usunięty nie boje śię tego , ale wiem , że było pare przypadków śmiertelnych nie chce tu wyolbrzymiac , ale poprostu po wyrwaniu zęba ludzie się przekręcili. I różne mam myśli jak sobie o tym pomyśle wiem też , że przy wyrywaniu górnych zębów można nawet oślepnoc ponieważ mogą zniszyc jakieś tkanki czy cuś........... Masakra.........:-(

Gość podstępna kuciapa
Ja mialam wyrywana osemke i przy wyrywaniu (znieczulenie) nie boli w ogole, potem jakis tydzien bolalo, ale bralam srodki przeciwbolowe i bylo okej. Ogolnie to myslalam, ze bedzie duzo gorzej, ale to jednak nic strasznego nie bylo;)

Gość sredniomondry
Pomocy, ósemka wyrosła mi na czole, druga zaczyna wyrzynać się w okolicach obu pięt, trzecia na łokciu a czwarta u kolegi. Stąd moje Pytanie- budyń robić na mleku czy trzeć marchew?

Gość sredniomondry
do średniomondry: babochłopie, jesteś jakiś taki i tego, chyba szpadlem trzyj wasabi, pozdrawiam marchew.