Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietySaJednakWrednee

Dziewczyny powiedzcie co napisac kobiecie ktora chce mi odebrac faceta,blagam

Polecane posty

Witam Was. Mam problem ;/ Pewna kobieta, podrywa cały czas mojego faceta, próbuje go uwieść, sprawić by się ze mną rozstał mimo że wie, iż on ma kogoś. Typowa dziewczyna,bez wykształcenia, bez niczego. Wypisuje to niego na pewnym portalu społecznościowym wiadomości, chce się z nim umówić, itp. Co jej napisać żeby sie odczepiła od niego i pokazać jej że ja sobie nie pozwole na to? Zeby sie wystraszyla? Nie lubie takich bab ktore sie wpierniczaja w czyjs dlugoletni zwiazek ;/

Nic jej nie pisz. Niech Twój facet to zrobi. Jeśli Ty napiszesz ona poczuje, że się boisz, poczuje się pewniejsza i to pewnie tylko pogorszy sprawę. Co Twój na to? Czemu sam nie napisze jej żeby dała spokój?

Moj facet nie odpisuje jej w ogole. Nie chce tego tak po prostu zostawic. Niech ta baba wie na przyszlosc ze nie wchodzi sie z butami w czyjes zycie ;/

W tym ze ona nie ustepuje i boje sie ze moj facet wymieknie. Chce jej napisac cos takiego zeby jej piety poszlo

ale czy ty jesteś normalna? a jak sie okaże że twój facet podoba sie jeszcze innym 15 kobietom?

Gość koleżanka janka
nic jej nie pisz - tylko kochaj tego swojego faceta

Gość sasrfs
a moze niech twoj facet skasuje swoje konto na tym portalu i spokoj, chyba ze ma jeszcze jego nr tel to nic to nie da..

i boje sie ze moj facet wymieknie" oj coś cienki ten wasz związek a przynajmniej z twojej strony :D

Gość Ty lepiej autorko powiedz
swojemu facetowi, kogo woli:) on sam zresztą powinien Ci powiedzieć. ale jak masz takiego faceta.....

Gość Zinnka
Czlowieka nie da sie komus "odebrac"...to nie zabawka przeciez. Skoro twoj facet nie utrzymuje z nia kontaktow, to przestan sie przejmowac. Nie odzywaj sie do tej kobiety, badz mila dla swojego faceta i obserwuj rozwoj wypadkow.