Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

jestesmy ze soba od 9 miesiecy

Polecane posty

i nigdy mi nie powiedział kocham cie, zalezy mi na tobie, ciesze sie ze cie mam, ejstes piekna, ładna, cudowna itd jedyne co to ze miło muu sie ze mna spędza czas myslicie ze warto byc zkimś takim ja mu moze nigdy nie powiedziałam kocham,ale mówiłam ze mi zalezy, ze ejst cudowny, sexowny etc

warto czy nie warto jestem juz tym zmeczona

;)

kafe nie badzcie tacy

Może on jeszcze tak na prawdę nie wie co do ciebie czuje, wiesz lepiej że nie mówi "kocham cię" bo ty tego chcesz, widać coś to wyznanie dla niego znaczy. A jak tak bardzo zależy tobie na czułych słówkach to pogadaj z nim, sam jestem facetem i my na prawdę jesteśmy w tych sprawach mało domyślni ;)

Gość mój facet gdzieś po roku
powiedział mi że mnie kocha i to tak po cichu, nieśmiało. jeśli czujesz, ze mu zależy na Tobie to chyba jest ok? może on jest z tych, co nie mówią o uczuciach?

Gość 3567khjgf
slowa dla kobiet sa bardzo wazne-wiem bo sama jestem kobieta a moj obecny nie jest wbyt wylewny (w przeciwienstwe do exa ktory byl w tym mistrzem) ale swoimi czynami pokazuje jak bardzo mu zalezy, widze to w jego spojrzeniu, w tym co dla mnie robi, jak liczy sie z moim zdaniem, moglabym wymieniac tego duzo

Mój owszem mówi mi,ze mnie kocha.. ale nie codziennie.. nie zawsze na dobranoc.. I wcale nie tak często. Ja sama też czuję się niezręcznie jak mam mówić jemu,że go kocham itd. :) są takie osoby, którym ciężko mówi się o uczuciach :)