Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisal on piosenki

wkurza mnie jedno czy was tez ? moze ja jestem nienormalna czy jak

Polecane posty

Gość pisal on piosenki

sama juz nie wiem :O wkurza mnie to ze teraz panuja chorby mnozace sie przez choroby nie pij w ciazy mleka bo skaze bialkowa dziecko bedzie mialo- :O 1 dziecko pierdnie o jeden raz za duzo-jest nie dorozwiniete :( co gorsza ! o zgrozo ! 2 nie wypowiada pieknych zdan ,konczac 1 r.z. - to juz matki boja sie , czy wszystko z nimi wporzadku :O czy sa prawidlowo rozwiniete 3. za krotko za dlugo spi - na to tez juz jest choroba wynaleziona w bardzo szybkim tempie 4. na podworko nie bo katar ,a jeslikatar to zaraz antybiotyki :( 5. dziecko zrobi jakis odruch etc... ADHD nie podawaj do3 roku zycia (badz i pozniej) mleka krowiego ( wykluczmy tu dzieci z skaza bialkowa) bo bedzie mialo alergie itp Nosz jasny gwint ze sie tak wyraze , nasi rodzice to chyba byli bardziej ludzccy niz terazniejsi ,pilismy mleko krowie i nie mamyalergi itp , nie bylo tyle chorob co teraz ,i jestesmy zdrowi a teraz wybaczcie ale co niektorzy sami roba dzieci NIEPELNOSPRAWNYMI I ULOMNYMI :O Dajcie tym dzieciom normalnie zyc 🖐️

Gość pisal on piosenki
sorry za bledy :) i tak mozna wymieniac dziecko placze - choroba x dziecko za krotko spi- choroba a dziecko nie ma zabka juz -napewno choroba c itd.itp :O

Gość jak idziesz
zgadzam się :) pewna grupa ludzi wychowuje swoje dzieci na osoby niepełnosprawne :O

ułomami są ci, którzy to wymyślają...:-o

Gość pisal on piosenki
przy tych zabkach mialo byc jeszcze * i sorry za bledy :)

Gość mika mika ....
nie ma nic gorszego niż dobre rady i przesądy !!a najgorsze jest porównywanie do innych dzieci każdy ma swój sposób opieki itd moja córusia miała długie włosy jak się urodziła do skończenia pierwszego roku 3 razy podcinałam jej grzywkę oczywiście po kryjomu bo wszyscy mówili że do roku sie nie podcina też się nasłuchałam

Gość cala prawda niestety
az zygam tym .