Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAPARWDE nie wiem

plis pomóżcie mi ubrac się na 18!!! chce super wyglądac doradzcie

Polecane posty

Gość NAPARWDE nie wiem

Więc mam 21 lat, za 2 tygodnie wybieram się na osiemnastke kuzynki chłopaka. Chciałabym wyglądac wystrzałowo! Pomóżcie !!! Myślałam nad czarnymi rurkami, długą tuniką w paski lub gładką z pasem no i jakieś czółenka. czy pasuje tak?? przyjmę słowa krytyki ze zrozumieniem poniewaz na co dzień ubieram się "ostrożnie" czyli dzinsy, baleriny, sweterek albo jakaś dłuższa bluzka. Jestem szczupła ale niska. czekam na jakieś wasze propozycje

Gość NAPARWDE nie wiem
będzie na tej imprezie taka jedna dziewczyna która podwalała się kiedyś do mojego faceta, chciałabym aby szczena jej opadła:) ;) chcę wyglądac fajnie ale nie jak choinka oczywiście:) doradzcie bo nie znam się zabardzo na tym, rzadko gdzieś wychodze

Gość jonaaaa5
jezeli chcesz wygladac wystrzalowo to na pewno nie bedziesz w zwyklych rurkach i tunice tak poza tym tunika skroci ci nogi a dodalas ze jestes niska. tzn nie mam nic przeciwko tym bo to swietny komplet na impreze ale ty przeciez chcesz wygladac wystrzalowo . Napisalas ze jestes niska to moze jakies buty na obcasie najlepiej czarne albo czerwone lub przynajmniej na koturnie (czulenka sobie odpusc no baleriny tez w ostatecznosci moga byc) i moze jakas sukienka z odkrytymi plecami . MOzliwe ze ten wybor ci sie nie spodoba ale chcialam pomoc i uwazam ze to dobry sposob przepedzenie laksi ktora sie podpinala do twojego faceta a poza tym twoj widok bedzie cieszyl i jego :)zycze powiodzenie i oby jej szczeka opadla

Gość jakkksdf
i strzel sobie dobra fryzure wybierajac sie np do Denique

Koniecznie wysokie obcasy -nawet jesli na nastepny dzien musialabys leczyc bolace stopki:) - OBCAS to =kobiecosc :) Rureczki moga byc, do tego gora bez dekoltu - wysoko zabudowana - na zasadzie lodeczki pod sama szyje , natomiast plecy wolne. Z dekoltu zrezygnowalabym - to za proste i za nudne ;) (Co trzecia laska tego lata na ulicy wyrzucala "miesien piersiowy" na wierzch myslac ,ze to trendy, ojojoj. ) Jesli bluzeczka bez wzoru, to koniecznie duze kolczyki. Chyba ,ze zamiast duzych kolczykow - dluuuugi wisior - wtedy malutkie perelki i taka tez branzoletka . Makijarz koniecznie ,lecz nie za za duzo!!! No i zapach :) Zycze milej zabawy, rzucenia na kolana chlopaka , oraz opadnietej szczeki bylej konkurentki. Ps: Do konkurentki badz usmiechnieta - nic tak nie dezorientuje jak usmiech wroga... ;)

NAPARWDE nie wiem - moim zdaniem najlepiej sprawdzi sie mala czarna, badz jakas inna prosta, a zarazem seksowna kiecka, do tego koniecznie obcasy, najlepiej platformy, teraz sa na chodzie ;) nie przeginaj z dodatkami, zazwyczaj jak chce sie cos przedobrzyc to uzyskuje sie efekt odwrotny