Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serafina90

Dziwne, powracające sny!

Polecane posty

Gość Serafina90

Czy macie jakiś sen, który wam się powtarza? Ja od pewnego czasu tak mam. Raczej nie wierzę w żadną moc snów, ale kto wie, może to coś oznacza? To nie jest tak, że sen zawsze jest identyczny, ale często w mych snach pojawiają się małe, brzydkie zwierzęta. Może to brzmi trochę śmiesznie, ale pewnie też dziwnie. Śnią mi się chomiki, świnki morskie, króliki itp., które albo są tak czarne, że aż przerażające, albo mają jakąś paskudną sierść. Często te zwierzęta są też agresywne. Kiedy biorę je do rąk, wgryzają mi się w nie, nie chcą puścić, a czasem uciekają z klatek i nie mogę ich znaleźć. Dziś przyśniło mi się, że mój chomik jakby się rozmnożył. Miałam w klatce kilka brudnych chomików, na dodatek cała klatka była brudna i ohydna. Nie wiedziałam jak się zabrać za sprzątanie tego wszystkiego. Na szczęście szybko się obudziłam. Miałam kiedyś chomika, właściwie nie tak dawno. No, ale wszystko z nim było okay, nie wiem skąd te dziwne sny. Chyba kupno zwierzęcia w moim przypadku okazało się niebezpieczne.

Gość Gdy bylam dzieckiem
ciagle snilo mi sie ze diabel na mnie siedzi i mi sie przyglada albo ze przed nim uciekam ciemnym gestym lasem :( teraz nie mam snow wogole zasypiam przemeczona i spie bardzo mocno

Gość Serafina90
Heh ja to zawsze mam jakiś sen. Wstaję rano i układam sobie w głowie calą, długą historię. :) Czasem śnią mi się tak absurdalne rzeczy, wręcz psychodeliczne.