Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REST IN PEACE WOMAN

SZOK! pierwsze spotkanie a on taki tekst zarzucił!

Polecane posty

Gość REST IN PEACE WOMAN

Spotkałam się z pewnym chłopakiem poznanym przez internet.. rozmawialiśmy ze sobą przez około 2 miesiące praktycznie codziennie, do późnych godzin na gg, przez skype, przez telefon itp.. prawie już para byliśmy w końcu umówiliśmy się na wspólny wieczór u mnie w domu ponieważ miałam wolną chatę winko, przytulańce wszystko fajnie, położyliśmy się w pozycji 'na łyżeczkę' on z tyłu.. leżymy tak i on nagle wyskoczył z tekstem "wsadzić ci kutasa w cipke?" SZOK! nie wiedziałam jak się zachować.. udałam, że niby to było śmieszne i odkręciłam temat.. ehh

Gość REST IN PEACE WOMAN
przeciez kazdy wychowany dzentelmen wie ze powinno sie wsadzac na 1 spotkaniu kutasa w dupe !!! co za cham

Gość żenująceee
zaprosilas do chaty na 1 spoktanie obcego faceta?:-O oo matko jaka Ty glupia musisz byc :-o

"wsadzić ci kutasa w c*pke" no a jak Ty sobie sex wyobrażasz? facet jest uprzejmy po prostu

Gość REST IN PEACE WOMAN
Jakiego obcego faceta :O ? po takim długim czasie i tak intensywnych rozmowach przez internet byliśmy już prawie parą.. kiedy się spotkaliśmy to oboje mieliśmy wrażenie że bardzo dobrze się znamy po drugie wieczór u mnie był decyzją obojga a nie tylko moją

Gość REST IN PEACE WOMAN
Uraziło mnie to tak ponieważ ja chciałam zacząć od oralu a nie odrazu kutas w cipkę miałam w planach, że zrobie mu gałe z połykiem i dopiero później on zajmię się moją pachnąca cipeczką, którą ładnie ogoliłam przed spotkaniem

"ciesz się, że cię nie zgwałcił " niektóre baby to są jakieś psychiczne... równie dobrze to ona mogła czekać na niego w domu z 4 karkami i kolesia zabić... co Wy myślicie, że każdy facet to jakiś gwałciciel?? leczcie się

Gość cfgvhbjnkm
gg i emaile to nic nie znacza facet jets obcy i po co go zapraszasz do domu i sie z nim kladziesz? moglo sie gorzej skonczyc czy ty w ogole masz jakis rozum dziewczyno jakas logike co potrafi odroznic pare emaili od znania kogos http://www.youtube.com/watch?v=EcZqxUVhLzg

Gość REST IN PEACE WOMAN
Chyba nigdy nie rozmawialiście tak długo z kimś przez internet tak intensywnie my praktycznie mielismy cały czas kontakt za nim sie spotkaliśmy z rana jakiś sms, później telefon, gg, skype (kamerka + mikrofon) na koniec na dobranoc znowu telefon.. i tak codziennie przez 2 miesiące, oczywiscie do tego mnóstwo przesłanych fotek moich i jego uwierzcie mi , że po takim czasie po tak intensywnych rozmowach można zaufać człowiekowi, byłam jego pewna.. i się w niczym nie zawiodłam, był taki jak 'przez neta' no tylko ten tekst.. nie wiem czy to było w żartach czy co dodam, że później był sex... ale ten tekst nie daje mi spokoju

Gość ile jeszcze straconych dni
niektóre baby to są jakieś psychiczne... równie dobrze to ona mogła czekać na niego w domu z 4 karkami i kolesia zabić... co Wy myślicie, że każdy facet to jakiś gwałciciel?? leczcie się dokładnie... przestańcie pierdolić o 'zgwałceniu' bo w tej chwili wydaje mi się ze większe ryzyko ma facet spotykający się z kobieta niż odwrtonie

:D winko, przytulance, lyzeczka.. a ta sie dziwi ze facet zaczal dzialac

Gość cfgvhbjnkm
ale ty durnie naiwna jestes koszmar

Gość ile jeszcze straconych dni
"no domyslamy sie ze chłopak sie ucieszył, na mysl o spotkaniu w domu" a to facet to już jakieś inne stworzenie niż kobieta? tak samo jak kobieta ma ochote na sex, na osobe drugiej płci itp.. więc nie rozumiem czemu mialo by byc inaczej.. ona zapewne tez sie cieszyła tylko jakies idiotki, cnotki nie wydymki podchodzą do tego tak, że tylko facetowi zalezy na sexie a same są obojetne.. kazda zdrowa panna tez sie cieszy z takich spotkań

Gość cfgvhbjnkm
wiesz w sposob w jaki on sie do ciebie odezwal to on ciebie w ogole nie szanuje i za wysoko ciebie nie ocenia

Gość REST IN PEACE WOMAN
"winko, przytulance, lyzeczka.. a ta sie dziwi ze facet zaczal dzialac" ale mi nie chodzi o to , że zaczął działać, tylko o ten tekst.. to że dojdzie do sexu to byłam prawie pewna jeszcze przed spotkaniem no ale jak można wysadzić taki tekst podczas naszego pierwszego spotkania

A czego się spodziewałaś? Żeby od razu Ci wsadził, bez pytania ? Czy o co masz pretensje?

Gość terroryyyym
no dobra a powiedz mi jak dalej rozwija się wasza znajomość? spotykacie sie nadal? rozmawiacie ze soba? podoba ci sie?

Gość a był anal?

you made my day autoreczko :classic_cool: Rozmawiasz z facetem 2 miesiace na gadu i juz nazywasz was para? :D :D dobre dobre rownie dobrze on moze rozmawiac z 3 innymi w tym samym czasie. Zaprosilas faceta do domu, wypiliscie wino i polozyliscie sie na lyzeczke. Czegos Ty sie spodziewala?? Ze o pogodzie bedziecie rozmawiac?? :O

Gość REST IN PEACE WOMAN
był anal i lodzik z połykiem

"no ale jak można wysadzić taki tekst podczas naszego pierwszego spotkania" - wiesz nie kazdy powe "kochanie mogę wypelnic twą muszelkę mym napiętym członkiem?" a jak rozmawialiscie ze sobą wczesniej? bo rozumiem ze temat seksu byl poruszany

nie czuję potrzeby leczenia się z przezorności, przez internet można się wykreować na świętego a zderzenie z rzeczywistością może być nieciekawe. Głupotą jest zapraszanie na 1 spotkanie obcego faceta do domu, przytulanki i wypinanie się do niego tyłkiem a na końcu oburzenie bo chciał "wsadzić kutasa"

Gość REST IN PEACE WOMAN
gosialicious podobasz mi się dziewczyno, może jakiś sexik ?

Ona chciała aby powiedział: Chodź się pokochamy kochanie.