Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamja

bol jajnikow przed okresem, po, i w ogole cały czas

Polecane posty

Gość mamamamja

kurcze mam problem, myślałam ze jestem w ciazy ( raz juz byłam ale poronilam w 10tyg) od owulacji do terminu @ bolał mnie brzuch jak w 1 ciazy, tak jak by na okres, ale okazalo sie ze w ciazy nie jestem bo dostalam okresu normalnie, tak mi sie wydaje przynajmniej. Teraz jestem pare dni po okresie i brzuch tak jak wtedy w ciazy boli mnie w dalszym ciagu. Mozliwe ze jestem w ciazy i mialam @? Dodam ze brzuch mam twardy, i chyba mam powiekszone jajniki, moze to cos innego? W poniedzialek mam juz umowiona wizyte u ginekologa, ale to dopiero za tydzien a ja nie wiem co to jest i sie martwie

Gość mamamamja
dodam ze moja mama zmarla na raka szyjki macicy kilkanascie lat temu, ale ja dbam o siebie , chodze min. co pol roku do ginekologa, chyba ze trzeba to częsciej. Po poronieniu to chodze nawet co 1,5msca. Ale tylko po skierowanie na bete. Ahhh , boje sie i martwie. Moze nie czekac do poniedzialku i isc gdzies wczesniej np prywatnie?

Gość to może być na przykład
zapalenie przydatków. Ja na twoim miejscu poszłabym jak najszybciej do gina. Po co czekać w niepewności i cierpieć z bólu?

Gość mamamamja
no wlasnie o tym czytalam, z bolu nie cierpie bo az taki straszny bol to nie jest, ale na tyle boli ze nie da sie zapomniec o tym i nie myslec. czuje jak by takie rwanie mięsni, czesciej chodze siku. wszystko w okolicach podbrzusza

Gość mamamamja
ten brzuch mam napuchniety taki jak przed @, ogolnie czuje sie jak bym miala @ zaraz dostac, ale przeciez jetsem po...