Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

Bylm dziewczyna sponsorowana/prostytutka. Jesli ktos mialby jakies pytanie to chetnie odpowiem. Wiem ze temat prostytucji budzi wiele kontrowersji dlatego rozumiem tez ze wiele osob ciekawi jak to wyglada w praktyce.

Gość kASIASTAsUKasZUKA
Mi się podoba takie "łatwe" życie szczególnie,że mam dość dużo potrzeb a zwykła wypłata na to nie starcza nawet w połowie !

czy takie "latwe" to nie wiem, bo to zalezy od psychiki, ale jak sie ma jednego sponsora przez jakis czas to rzeczywiscie jest latwiej

nie ma chetnych do dyskusji?

Gość KasiastaSUKASZUKA
Rzeczywiście jesteś prostututką czy to jakaś prowokacja? No możesz mi powiedzieć jak się czujesz w tej roli i ile wyciągasz od niego miesięcznie, i ile masz lat?

Gość dziewczyna ktora ma
jednego stałego sponsora nie jest prostytutką

Gość golciaa
hej ja mam pytanie, - jak zacząć - ile zarabiałąs na początku?? -czy uprawiałas trial??

zadna prowokacja, nie jestem, ale bylam. Ile miesiecznie? No coz to sprawa zlozona bo ja postawilam na k to sponsora. Spotykalam sie z jakims facetem od pol roku do roku i tylko z nim. Mialam takich stalych 4 czyli prawie przez 4 lata. Miedzy nimi mialam przerwy i czasami umawialam sie na godzinki ale tak to mi sie zdarzylo moze z 5 razy tylko. Ze stalego ukladu to wychodzilo jaa godziny lepiej bym zarabiala jakbym znalazla stalych klientow ale wiadomo ze wieksza kasa to i wiecej pracy. Za godzine bralam 500zl. Raz bylam na rozmowie w agencji ale zrezygnowalam bo za duzo bralaby agencja z moich zarobkow.

zaczelam dawno i znalazlam wtedy sponsora na czacie. Potem juz jak szukalam to dawalam ogloszenie w necie ze szukam stalego. Na godziny jak chcialam to na czacie szukalam. Oplaca sie bardziej na godziny i nocki jak sie znajdzie kilku stalych klientow, ale ja wolalam ogolnie miec sponsora. Sponsor to jakies 4 tysiace miesiecznie. Na godziny jak bralam 500zl za h to wyszloby duzo lepiej dla mnie.

co to jest trial????

aha mam obecnie 24 lata, czuje sie dobrze po tych przygodach. Obecnie jestem w stalym zwiazku

Gość golciaa
to mnie dziwi że byłas kim byłas i nie wiesz trializm , seks Ty + 2 gosci. albo gang bang. no a więc, opłaca sie byc bez agencji, ale ogólnie czy to bezpieczne??? ja sie boje że jakas mafia albo ktos mnie zabije :(( czyli 500 zl za godzine?!? kupa kasy ;) a powiedz czy wybierałas sobie klientów/sponsorów?? bo nie chce trafic na starego dziada który mi umrze w łózku na zawał :( albo na brzydala

Gość billabobnb
TWOJ FACET JAK SIE DOWIE,ZE BYLAS DZIWKA ZOSTAWI CIE

nie wiedzialam co to bo nigdy czegos takiego nie robilam ani nikt mi nie proponowal. Co do sponsorow to jasne ze ich wybieralam, wiek byl od 37 do 48 lat, a z tych na godzine ktorych bylo pieciu tylko to najmlodszy mial 28 lat. W agencji bym nie chciala tez dlatego ze tam sie obsluguje praktycznie kazdego, a ja wlasnie najpierw wybieralam kogos sposrod tych co na ogloszenie odpowiedzieli, rozmowa przez telefon, kawa i jesli mi pasowal to ustalalismy zasady. Nigdy nie robilam niczego wbrew sobie, wiec oprocz trojkatow nie pozwalalam rowniez na jakies spuszczanie sie do buzi, na twarz czy anal

Gość golciaa
no to luzik miałaś tylko ten wiek :/ eehhh ja to bym chciała żeby do mnie prawiczki przychodziły :D strasznie lubię młodych i niedoświadczonych takich od 16-19 lat...jakos nie wiem czy 35+ dałabym radę, sama mam dopiero 22 lata, no i mam faceta, ale go nie kocham, zresztą jak mam dawac dupy to chce z tego cos miec

a ja z kolei nie lubie mlodych wiec moze dlatego mialam latwiej. Wiesz jesli chcesz zaczac przygode ze sponsoringiem to najpierw wycen siebie (czyli ile chcesz za msc), potem napisz ogloszenie i czekaj na odpowiedzi. Chyba ze wolisz pracowac na godziny

ktos jeszcze chce pogadac?

widze ze forum dzis nawala wiec pewnie nikt sie juz nie odezwie

Gość Może nie boi się wizyty
jutro też jest dzień

wiem, moze jutro znajdzie sie wiecej osob do pogadania. Tylko myslalam ze o tej porze wlasnie najwiecej osob bedzie chcialo pogadac na taki temat

Gość a dla mnie to ciekawy temat
o sponsoringu zawsze chetnie czytam :D swoja droga to te kolesie to musza miec sporo forsy jak stac ich na sponsoring ;)

podbije, moze teraz kiedy forum sprawniej dziala znajdzie sie ktos chetny do rozmowy

poopowiadaj czy kulturalni byli ? czy to single , czy zonaci moze single biznesmeni ktorzy nie mieli zadnego zwiazku bo za duzo pracy itp ? jakie to typy byly ;)

czy byli bardzo kulturalni ? czy zawsze tylko seks czy wyjscia czy czasami chcieli tylko pogadac itp ?

tak, maja sporo forsy, ale wiesz co jest najciekawsze? Malo, ktory z nich dochodzi do tej forsy wlasnymi, silami. Wiekszosc to faceci z dobrych domow lub tacy, ktoezy dobrze sie ozenili.

Bardzo kulturalni i takich wybieralam tylko. Seks nie zawsze, czesto jakies kolacje, chec wygadania sie. Traktowali mnie naprawde dobrze, jak przyjaciolke a mi sie to podobalo.

oooooooooooooooooo no prosze :)

dobrze ze na takich trafialas , zreszta sama ich wybieralas ja raz czytalam o pewnej szwajcarce ktora pochodzila z bogatego domu , i wyjechala do usa , niby pracowac:P i zyc :P a tam wlasnie korzystala z sponsoringu jej placili kolosalne pieniadze nawet 20 tys dolarow miesiecznie :) ale ona piekna zadbana :) nie dosyc ze z bogatego domu niczego jej nie brakowalo to jeszcze w ten sposob zarabiala :)

Gość taki jeden samcowaty
a ja mam pytanie... czy zdarzyło ci się tak że facet nie wykorzystał cie?? tzn że tylko cie pieścił?? No wiesz paluszki jezyczek itd... ale nie wszedł w ciebie

pisalas o agencjach ? a to takie jak "burdel" czy poprostu tam ci panowie poszukuja towarzystwa ? przyznam ze nie wiedzialam ze takie agencie sa na rynku :D wspominasz ten czas dobrze ? ile sie na tym dorobilas badz czego :) to tylko moja ciekawosc :)poopowiadaj poczatki pozniej jak sie toczylo no i jak zakonczylas to wszystko ?