Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda2209***

jak zacząć z nim rozmowę?

Polecane posty

Gość gwiazda2209***

Byłam z chłopakiem 10 miesięcy było nam jak w bajce. Bardzo się do siebie przywiązalismy ale jednak wszystko zaczęło się psuć przez jego rodziców. Nie wiem czemu ale on im uległ i zaczął mnie oszukiwać w końcu ja z nim zerwałam. Potem spotykaliśmy się dość często ale to były spotkania na sex choc nie zawsze. Mowił mi miłe słowa i wogóle... a potem zaczął spotykać się z inna dziewczyną i tak kontakt się urwał. Ostatnio znowu się odezwał nawet raz się spotkalismy a teraz codziennie piszemy albo on dzwoni i nie wiem czego on ode mnie chce? chciałabym żebyśmy znowu byli razem ale nie wiem jak to zrobić...

Gość nieuk8484
No to ja Ci proponuję, abys najpierw gościa sprawdzila... Musisz niestety zacisnac zeby i poudawac niedostepna, mimo ze na pewno chetnie rzucilabys mu sie w ramiona... Szybka uleglosc moze wyprowadzic Cie znowu na manowace... Sprawdz go... Odmow spotkania, jesli zapyta dlaczego? odpowiedz ze ze wzgledu na przeszlosc...i dodaj "czy cos sie u niego zmienilo???" tak zacznij temat... sprowokuj go do deklaracji.. zebys "cos Ci dal".. niech sie facet stara moja kochana... okaz sile nie slabosc...

Gość gwiazda2209***
On mi proponuje wyjazd za granice tam gdzie nikt nie będzie mieszał się w nasze sprawy... mysle ze jemu dalej na mnie zalezy

Gość nieuk8484
zanim go nie sprawdzisz nigdzie nie jedz oto moje zdanie, w takich syt wrocic do domu nie jest latwo ...