I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Lista gotowa: 1. I gej RP katharssis - zrezygnowała (zwolnienie lekarskie) ;) rzata małgo - będzie patrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 słabo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Cyba nie oczekiwałaś cudu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 chyba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Wysunąłem się na pierwszą pozycję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ale dlaczego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 czemu zaraz cudu.. przecież Przystojniak się wszystkim podoba :) może jutro będzie lepiej ??? albo wieczorkiem spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Wciąż czekam rozwarty i gotowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Znaczy zwarty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 "wieczorkiem spróbuj" Tak, jak już będą po kilku głębszych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 no gdzie kobiety jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Dlaczego nikt nie zwraca na mnie uwagi? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Gej --> daj mu więcej czasu. Musi się oswoić z myślą, że wkrótce będziecie razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 No dobrze :) Ale będziemy szczęśliwi :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 nie muszą pić mogą napić się ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 a ja mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 A dziś to jakiś dzień dobroci dla pasztetów, przystojniaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 rzata jestes najpiekniejsza kobieta na kafele wale sobie pod twoje foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I gej RP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Chcesz moje foto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 to ja sobie też zrobię dobrze pod foto rzaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach