Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duśśśka

czy podziekowac wrednej tesciowej za "goscine"?

Polecane posty

Gość duśśśka

przez 3m mieszkam u mojego faceta w domu, w ktorym mieszka tez jego mama - niby chwilowo .... musze tu pomieszkac jeszcze 6 tyg. moj facet bywa w domu tylko w weekendy, a jego mamusia robi wszystko ,zeby dac mi do zrozumienia ,ze mnie tu nie chce. czepia sie o wszystko...o zle splukany papier w toalecie, o zaglosny dzwonek w komorce itp. ;/ mojemu facetowi powiedziala, ze nie jestem kobieta dla niego (jest miedzy nami 13 lat roznicy, ona tez wyszla za starszego o 15 lat faceta) , ze mnie nie lubi itp. choc nigdy nic jej nie zrobilam, jestem zawsze mila i uczynna.... zastanawiam sie czy jak bede sie stad wynosic to czy jakos jej ppodziekowac za goscine ktora byla tak naprawde koszmarem???? udawac grzeczna czy poprostu olac ja za cale chamstwo?

Gość olej bo glupia i tak nie
skuma a wredna nie da po sobie poznac i oleje

Gość wydaje mi się,
na Twoim miejscu już by mnie tam nie było :O

Gość duśśśka
wiele razy chcialam rzucic prace i sie wynosic. ona jest straszna. nie powie mi wprost ze ma jakis problem...pisze wiadomosci pisakiem na lustrze, dzwoni do mojego faceta zeby mi kazal cos zrobic... traktuje jak powietrze. za 6 tyg konczy mi sie umowa wiec jakos wytrzymam... ;/ czyli nie ponizac sie i poprosui zlac?

Gość ja ci odpowiem tak
Daj jej spokój i pozwól jej żyć swobodnie w jej własnym domu. Czyli wyprowadź się stamtąd. Albo przynajmniej dobrze spłukuj papier - ja bym tez nie życzyła sobie oglądac cudzego gówna w swojej łazience. NO i tą komórke wycisz. Siedzisz jej na głowie, korzystasz z jej domu to się przynajmniej zachowuj jak należy.

Gość fwed
1. odplacac sie tym samym i za kazdym razem zaznaczac ze zachowuje sie tak samo 2. oznajmic,ze z nia nie wystrzymasz, bo jest dla Ciebie podla i nie dasz sie nikomu ponizac - niech sobie facet wybiera

Gość fwed
a z tego co zrozumialam, to autorka mieszka w mieszkaniu faceta, a w nim chwilowo mieszka jego matka a nie w domu matki sorry, ale stare baby maja znacznie gorsze nawyki i bardziej obrzydliwe przyzwyczajenia, mozna jej sie zaczac czepiac o byle pierdole i nich siwieje i marszczy sie ze zlosci jeszcze bardziej

Gość ja ci odpowiem tak
>a z tego co zrozumialam, to autorka mieszka w mieszkaniu faceta, a w nim chwilowo mieszka jego matka a nie w domu matki To chyba źle zrozumiałas. Wygląda na to, że to wspólny dom faceta i matki. Ona pisze;" w którym mieszka tez jego matka" a nie " w jego domu mieszka tez jego matka"

Gość duśśśka
to nie jest JEJ dom! to jest dom mojego faceta. jej dom stoi obok niedokonczony. moj facet zawsze powtarza : to moj dom a ty jestes moim gosciem.olej ja. nie zostawiam gowien. poporostu gdy raz wciskam spluczke (zeby szambo sie tak szybko nie zapelnialo) to jakis papierek zostaje ( i to po siusianiu!!!) .ona np nie opuszcza deski...wiadomo ,ze to nie higieniczne... i ostatnio w ogolnej lazience przykleila ja tasma !!!! moj facet ostatnio musial kupic druga wanne bo ona sie poplakala,ze nie chce jej z nikim dzielic... ;/

Gość fwed
no to niech spieprza byle dalej:) co to za moda,zeby sie z tesciowa tak swatac - prawie kazda bedzie ogrzyca, bo zapomniala juz,jak to bylo, kiedy sama byla mloda, a jako upierdliwa cud mamusia wie najlepiej,co jej synus lubi. po co przyspieszac i wywolywac wilka z lasu? takie stare poczwary niech mieszkaja spokojnie w swoich norach i ich nie ruszac!

Gość fwed
to jeszcze raz- niech facet decyduje czy chce mieszkac z popierdolona mauska czy Toba

Gość duśśśka
moj facet twierdzi ,ze ona nienawidzi kobiet....i cos w tym jest. ona jest zazdrosna o kazdego faceta (kolege mojego czy jej) ktory okazuje mi zainteresowanie... nie chodzi o to ,ze JA jestem jakas dziwna ale o to ze jestem kobieta jej synka ;/

Gość duśśśka
zarowno ja jak i jego najlepszy przyjaciel postawilismy mu tego typu ultimatum. on twierdzi ,ze jak skoncze studia (1,5 roku) to zaczniemy budowac nasza przyszlosc... ze byc moze sprzeda dom ,ze juz o tym mysli

Gość fwed
niech mysli sparwniej i nie mieszkac po sasiedzku!

Gość pastafarianka reaktywacja
wetrzyj jej strannie świńską krew w podłoge w całym domu, i pomaluj ściany surowym jajkiem. ucieszy sie

Gość wydaje mi się,
nic jej dziękuj :) facet też nie powinien mieć pretensji o to. ja bym po prostu wyszła, rzucając od niechcenia- "do widzenia" i tyle w tym temacie.

Gość duśśśka
nie raz mialam ochote ;/ ale musze zostac do konca umowy ;/