Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_załamana21

Małe piersi - POMOCY!!!

Polecane posty

Gość bardzo_załamana21

Jestem załamana, czuje sie fatalnie... mam 21 lat i rozmiar A. Nie chodze przez to na basen, ani w bluzkach z dekoltem. Czuje sie bardzo zle, kazda dziewczyna ktorą znam ma wiekszy biust ode mnie, nawet te duzo mlodsze :/ Znacie jakies skuteczne sposoby zeby w tym wieku powiekszyc biust? Chociaz o jeden, a najlepiej 2 rozmiary. Oczywiscie operacji nie biore pod uwage, bynajmniej jak narazie ;( Pozdrawiam.

Gość piekny bzydal
moze jakies tabletki antykoncepcyjne?

Gość bardzo_załamana21
Nie, tabletek jednak bym nie chciala brac, po odstawieniu podobno piersi wracaja do poprzedniego rozmiaru :/ Najlepiej cos naturalnego i cos co przyniosloby trwale efekty. Naprawde czuje sie fatalnie z takim malym biustem, gdy bylam mlodsza to myslalam ze urosnie, ale nic sie nie zmienilo, chyba 14-latki juz maja wiekszy ;(((

Gość pastafarianka reaktywacja
taa, ja mam duży biust, i musze sobie przerz niego kupować bluzki o rozmiar większe! czy ty zdajesz sobie sprawe, że duży biust to ogromne obciążenie dla kręgosłupa, żeber, mięśni pleców, serca i płuc? w lato skóra pod biustem się odparza, piecze i boli, a ty sama stajesz sie obiektem seksulalnym wszelkich dewiantów i zboczeńców. a właściwie, to ile ty masz wzrostu, co?

Gość xjdnvkdl
tez tak mam. ale polecam forum wiekszepiersi.phorum.pl tam sa porady malobiusciastych i rozne takie zioła

Gość bardzo_załamana21
171 cm, a po co w ogole takie pytanie? Chcialas sie dowartosciowac? To prosze bardzo. Prosilam o pomoc a nie o zbedne komentarze. Nie masz pojecia co moze czuc dziewczyna od ktorej nawet niektorzy faceci maja wieksze piersi ;(

Gość bardzo_załamana21
xjdnvkdl dziekuje, ale ziola juz probowalam i nic nie pomoglo ;( Naprawde nie mam juz wiecej sily i nadzieji na to ze pomoze cokolwiek... ;( Chyba zostaje tylko operacja ;(((

Gość pastafarianka reaktywacja
rubik, JAC mają małe cycki i żyją. ty też przeżyjesz. jak trafisz do szpitala ze wstrząsem toksycznym albo po pół roku będziesz miała dosyć silikonów, to przypomnisz sobie moje słowa.

Gość bardzo_załamana21
pastafarianka reaktywacja prosze powstrzymaj sie od zbednych komentarzy. Naprawde w ten sposob nic nie pomozesz.

Gość lalalalalalanananana
dziewczyno wyluzuj :P ja tez mam rozmiar A i nie płacze z tego powodu,a mam 25 lat! a mam naprawde powodzenie u facetów! po prostu bądz pewna siebie i nie mów na głos co ci nie pasuje w sobie,a faceci bedą cie uwielbiac!!! wiem co mowie :D:D:D

Gość nie ma sposobu

Gość bardzo_załamana21
Najgorsze jest to ze procz tego ze sa tak male, na dodatek sa niesymetryczne. Czuje sie jak jakas kaleka ;(

Gość fdddfd
tez mam kompleksy na punkcie biuustu i to nawet chyba A nie jest.. mezczyzni sie mna interesuja i nigdy nie mialam problemow w zwiazku ze wzgledu na moj biust... a teraz juz wyluzowalam i ciesze sie ze moge sobie chodzic bez stanika i spac na brzuchu :D

Gość lalalalalalanananana
ja nie ukrywam,ze kiedys tez mialam z tym problem,ale przede wszystkim nie mowilam o tym glosno,a im czlowiek starszy tym inaczej patrzy na pewne sprawy,po prostu taka jestem i przestalam juz sie tym zadreczac!nie cycki sa w zyciu najwazniejsze :)

Jak sie wstydzisz, to chodz do mnie, ja Cie osmiele :D

Ja też mam 21 lat i piersi (kiedyś w życiu bym ich tak nie nazwała) w rozmiarze A. Nie pomogły na to ani pigułki antykoncepcyjne (chociaż nie po to je brałam) ani ciąża (wiele kobiet mówiło "zobaczysz jak ci w ciąży urosną", nie bardzo w to wierzyłam i dobrze...). Pozostało mi je zaakceptować takie jakie są i Tobie też radzę :)

Gość wydaje mi się,
ja też mam rozmiar A i jakoś nie ubolewam z tego powodu. owszem wolałabym mieć C, ale mam wiele innych atutów :)

Gość Cytrynkovaa
Nie łam się. Ja też mam A, i to chyba nawet małe A, i jakoś żaden facet mnie z tego powodu nie zostawił, a wręcz przeciwnie - podobam się im. Też byłam załamana, wydawało mi się, że każda dziewczyna ma większe ode mnie, bałam się rozebrać przed facetem i w sumie teraz też wolałabym mieć większe piersi (ale nie za duże, marzę o B albo C), jednak odkąd zauważyłam, że dla facetów mój biust nie jest problemem, trochę wyluzowałam i jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Powiem Ci jeszcze, że jednym z moich największych zmartwień było wyjście na plażę w stroju kąpielowym, ale kupiłam taki z push-upem i nie było tak źle :) Tym bardziej że na plaży zobaczyłam jak wiele kobiet prawie nie ma biustu. I chodziły nawet bez push-upów, bez żadnej krępacji. Szczerze mówiąc wygląda to o wiele lepiej, niż obwisłe cyce. I mój facet też jest tego zdania :) "Sportowy" biust nie jest zły, no i sylwetka wygląda na lżejszą :)

przyjmijcie sobie to wszystkie do wiadomości: NIE MA ROZMIARU A! Rozmiar składa się z obwodu + miseczki. Podejrzewam że każda jak leci kupuje 75A, bo sobie wbiła o głowy, że ma mały biust. I to nic, że miski odstają, że obwód lata po plecach, macie mały biust i koniec. Nie. Istnieją staniki, które będą leżały na was IDEALNIE. Która z was zna swoje wymiary ciasno pod biustem i luźno w biuście? Literka B w rozmiarze nie oznacza średniego biustu, a literka D nie oznacza wielkiego. Zobaczcie jak mały biust może być wyeksponowany w DOBRZE DOBRANYM, MIĘKKIM staniku: http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-michalak-effuniak-half-cup Spójrzcie na wymiary, 71/81 to samo tutaj: http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-michalak-effuniak-rozowa-kratka http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-michalak-effuniak-mleczny-strapless-4 Wystarczy tylko zmierzyć się porządnie, a wasz biust może wyglądać świetnie nawet w miękkim staniku.

Za luźny push up to najgorsze co możecie robić swoim piersiom, włączcie wyobraźnię i zastanówcie się jak ta gruba gąbka gniecie biust, spycha go pod pachy. Po latach noszenia takich push upów 75A wasz biust jest pod pachami zamiast z przodu klatki, więc nie dziwne, że wydaje wam się mały. Też kiedyś "miałam" mały biust. Odkąd noszę dobry stanik patrzę na swoje piersi zupełnie inaczej, chodzę wyprostowana, zakładam bluzki z dekoltem. Mój rozmiar to 65D ;) http://balkonetka.pl/katalog/size/30d http://balkonetka.pl/katalog/size/65d A to są rozmiary 60D: http://balkonetka.pl/katalog/size/28d 65C: http://balkonetka.pl/katalog/size/30c

Gość satino klementino
głaszcza spierdalaj :/ nikt nie chce słuchać o "dobrze dobranych stanikach" gtfo

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

Gość pamparampampampampampam
"Najlepiej cos naturalnego i cos co przyniosloby trwale efekty" :D:D:D