Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieramzkazdaminuta

Zostawil mnie bo nie chce mnie ranic

Polecane posty

Gość umieramzkazdaminuta

zostawil mnie, choc twierdzi ze kocha i zawsze bedzie kochal. nasz zwiazek byl cudowny, jednak od jakiegos czasu on ma problemy, nie ma dla mnie czasu, nic mu sie nie chce, ma dola. nie jestesmy nastolatkami, jestesmy ze soba 2 lata. twierdzi, ze nie damy rady, bo bede przez niego cierpiec. nie wiem co robic....

Gość umieramzkazdaminuta
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość ona...tam
współczuje.. mnie zostawił, bo twierdzi, ze jestem dla niego za niewinna lol ;]

Gość a co zakład
kłamie. ma inną albo cie nie kocha, tylko chce być miły ;/

Gość nie nakrecasz go

Gość przychodniaNR13
Tego typu problemy są na ogół nędzną wymówką i ucieczką od prawdziwych motywów, które popychają do zerwania. Być może znudził się, odkochał, może zakochał się dziko w innej- na to stawiam. Niestety...

Gość umieramzkazdaminuta
nigdy nie watpilam i nie zwatpie w to, ze mnie kochal i mam mln procent pewnosci, ze nikogo nie ma. On byl zawsze szczery az do bolu

Gość monika942
umieramzkazdaminuta Ile on ma lat?

Gość po co pytasz
jeśli wiesz lepiej? Ludzie próbują ci oczy otworzyć ale jeśi bardzo chcesz mieć je zamkniętę to się łudź

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, abyś jednak przeczekała złe chwile i momenty, gdyż on ma problemy i oczekuje od Ciebie wsparcia, a nie tego, byś Ty odchodziła od niego. Powiem Tobie, abyś uzbroiła się w cierpliwość, bo skoro wiesz, że on Ciebie kocha i jest szczery, a Ty kochasz jego, to on na pewno Ciebie nie okłamuje. Ma kłopot. Powiem tobie, iż nie wiem dlaczego Tobie nie chce powiedzieć co go trapi, gdyż w związku właśnie smutki powinno się dzielić i wtedy łatwiej je znieść. Być może jednak on nie ma do Ciebie zaufania jak sądzisz, a może tak Ciebie kocha, iż nie chce Ciebie obarczyć dodatkowymi swymi problemami. Powiem Tobie, iżbyś czekała az jego problemy przeminą. A teraz niech on wie, że Ty jesteś, i kochasz go i zawsze jesteś chętna, aby jemu pomóc. Powodzenia.

Gość no rozwala mnie to co powyżej
agusiawrozu chyba masz 15 lat bo dorosła kobieta dokładnie wie co facet ma na mysli mówiąc takie bzdety!

Hehe no wlasnie, agusiu dziewczynko - tu nei chodzi o klopoty. To eleganckie odejscie, niechec dalszego bycia z kims. :) Autorko, nie mysl o jego rzekomych problemach, bo to fikcja. Sama, osobiscie, znam jedna taka pare, gdzie chlopak odszedl , bo nie chcial ranic :) po miesiacu wyszedl prawdziwy powod (a raczej - POWODKA;) ) jego odejscia.

Gość misslady
Mysle, ze ten zwiazek byl cudowny glownie dlatego, ze mialas klapki na oczach.\Sama pomysl, gdyby zwiazek byl tak swietny jak piszesz,kto by z niego rezygnowal? facet tak ci powiedzial na dowiedzenia, abys nie miala problemow przez niego z wlasnym poczuciem wartosci. Wiec zosatwil Cie ze swiadomoscia, ze potrafisz stworzyc zwiazek , odnalezc sie w nim itd i ze jestes osoba,ktora mozna pokochac. A prawda jest taka, ze znalazl inny obiekt uczuc. A jego jedynym problemem pewnie bylo to, ze musial jakos dzielic czas miedzy was dwie itd

Gość a może żonaty?ksiądz
typowe bzdury doświadczonego podrywacza-ta gadka to już klasyka w sposobach eleganckiego zrywania-są jeszcze takie które to łykają?tak naprawdę nigdy nie znałaś "swego" faceta-i mówię ci to jako facet

Gość umieramzkazdaminuta
agusiawrozu- dziekuje za wsparcie, takie rady na kafe sa rzadkoscia. On twierdzi, ze bedzie mnie ranil przez to, ze nie ma czasu, jest zapracowany, ale kocha mnie i bedzie kochal. Ja tez nic nie rozumiem, ale chcialabym zebyscie napisali mi, ze kiedy sobie wszystko pouklada znow nasz zwiazek wroci do normy, a norma jest dla mnie chec wstawania rano z lozka, bo wiem ze jest przy mnie najcudowniejszy facet na tej ziemi. ma 22 lata.

Gość misslady
Juz kiedys tutaj pisalam, ze ludzie nie oczekuja od nikogo obiektywnego spojrzenia na sprawe. Oczekuja bzdurnych rad, ktore ich utwierdza w blednych na ogol przekonaniach. I jaki to ma sens? Nikt nie oczekuje tutaj rad. Kazdy chce potwierdzenia dla swoich blednych, naiwnych teorii. :O

"chcialabym zebyscie napisali mi, ze kiedy sobie wszystko pouklada znow nasz zwiazek wroci do normy" no więc napiszę Tobie: kiedy on sobie wszystko poukłada Wasz związek wróci do normy".

Gość misslady
Raven-> :D:D:D

Gość umieramzkazdaminuta
jesli ma inna, niech bedzie z nia najszczesliwszy w swiecie. Rzeczywiscie inna kobieta spowodowalaby to, ze nie cierpialabym, bo jesli mnie nie chce to nie, jego problem. Tylko, ze ja wiem ze on nikogo nie ma. Nie ma takiej mozliwosci. znalam kazda minute jego dnia, pracuje z samymi facetami, spotykalismy sie czesto. Ale dla chcacego nic trudnego jak to sie mowi.

Gość misslady
Pewna mozesz byc jesli spedzalas z nim 24 godz na dobe przez caly wasz zwiazek. zakladam jednak, ze to niezbyt realne, pomimo Twoich checi.

Gość umieramzkazdaminuta
nie chcialabym spedzac z nim 24h, kazdy potrzebuje kawalka swojej intymnosci. Moze za bardzo mu ufalam. On twierdzi, ze ciezko znalezc mu czas na wszystko. Moze jestem zbednym balastem, ale ciesze sie, ze przezylam z nim tyle czasu. Wiem, ze nigdy nikt mnie tak nie pokocha jak on. Mimo bolu bylo warto

Gość misslady
Co Ty wiesz o życiu dziewczyno, bez urazy. Zakladam, ze nie masz wiecej lat niz on. ja w tym wieku tez wyglaszalam takie glodne kawalki.

Gość umieramzkazdaminuta
obym kiedys zmadrzala

Gość umieramzkazdaminuta
nie naleze do tych dziewczyn co beda pisac jak mam go zdobyc ponownie, jak nie myslec, mam depresje, placze itp. Cierpiec bede, ale nie zabije sie przez to. Jestem mloda. mam 22 lata i wiele w zyciu przeszlam, poradze sobie tez z tym. Wiem co on czul do mnie i ja do niego i tego nic nie zmieni.

Gość misslady
Widocznie to uczucie wypalilo sie w nim. I zapalal miloscia do innej. Bywa. Zycie. Musisz to przyjac do wiadomosci.

Gość umieramzkazdaminuta
przyjmuje do wiadomosci, ze po prostu mu nie zalezalo.

Gość wiemlepiejboteztakmam
A ja mysle ze on wlasnie teraz potrzebuje Cie bardziej niz kiedykolwiek. 2 lata to duzo czasu i poznalas go na tyle dobrze, ze skoro mowisz ze kocha i nie ma nikogo innego to tak jest. Roznie jest. Ja reaguje tak samo kiedy jestem w dolku, mowie zeby mnie wszyscy zostawili,a le wtedy najbardziej potrzebuje bliskosci. Powiedz mu ze kochasz, ze jestes z nim i ze z nim to nawet cierpiec chcesz. co masz do stracenia? trzeba walczyc o swoje a gorzej chyba nie moze byc wiec...

Gość milunia lolunia
ojjej ale on musi miec dobre serduszko jak sie tak poswieca :( ale nie martw sie!!! wlasnie pokaz MU ze ci zalezy jak nigdy i naprzyklad odwiedz go niespodziewanie z jakims prezentem albo ugotuj mu np pierogi :):D to napewno poprawi mu humorek i bedzie fajnie znow i bedzie milosc znowuuuu!!! :D tylko musisz sie postarac!! :D:D

Okaż wsparcie, nawet jeśli pozornie tego nie chce to jednak potrzebuje tego. To człowiek a innych czasem trzeba wspierać.

Gość jak ma okazac wsparcie
skoro juz nie sa razem, nie spotykaja sie, poniewaz ja ZOSTAWIL...