Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona1990

zbyt krótka miesiączka

Polecane posty

Gość zaniepokojona1990

Zazwyczaj mam obfite i dość długie miesiączki, także bolesne. Teraz miesiączkę dostałam w piątek (tzn w czwartek wieczorem była lekka plama krwi) i trwała tylko 3 dni, a zawsze trwała tak z 5 dni. Była bolesna. Dodam, że biorę tabletki antykoncepcyjne. Trochę się martwię, ze to moze być ciaża? No ale biorę tabletki.. W necie nic nie znalazłam na ten temat. jedynie, ze to moze być nadżerka. W dodatku mam obfity śluz między miesiączkami, ale brak swędzenia, pieczenia itp. Ktoś doradzi i mnie uspokoi?

Gość essssssaqq
5 dni nazywasz długą miesiączką\?! ja mam 8 dni ;(

Gość a jjaaaa
Ja mam normalne 3-4 dni więc trudno coś powiedzieć

Gość zaniepokojona1990
essssaaaq no keidyś trwały ok 7 dni, ale odkąd biorę tabletki to się troche skróciła, ale teraz to już całkowicie coś nie tak

Gość MCH
mam ten sam problem - w tym mies praktycznie to nie była miesiaczka - klka dni skapywała mi krew i ti wszystko a teraz mam sluz z krwia wewnatrz pochwy jak wkładam tam papier = ale nic mi nie skapuje co to moze ozn. ciaze nadrzerke a moze znów torbiel: dodam ze usuneli mi jeden w kwietniu

Gość Malenka Zielona
Cóż, tak de facto przy okazji pigułek antykoncepcyjnych nie ma czegoś takiego jak okres. Jest krwawienie z odstawienia... Więc nie wiem dziewczyny, ale to dziwnie wygląda. Może ginekolog, co? W końcu specjalista :)