Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Wszystkim

Życie mnie skrzywdziło

Polecane posty

Kazdy sam kształtuje swoje zycie, skoro Ty wolisz sie uzalac nad własnym zywotem i sam odcinasz sobie droge do szczescia, to miej swiadomosc, ze to jest tylko i wylacznie Twoj wybor.

Gość Załamany wszystkim
Niestety nie mam wyglądu, "sprzętu", warunków i prawdopodobnie charakteru, żeby nim być.

wmawiaj sobie dalej takie bzdury ....od ciebie wszystko w życiu zależy mykam spać i życzę spokojnej nocy

Gość Załamany wszystkim
Dobranoc.

Gość NimfaBed
Nie załamuj się, pewnie rodzice wybrali Ci kierunek studiów i tylko ten kierunek chcą opłacać, a Ty nie masz pracy i kasy żeby zacząć inne. Jak rzucisz studia, to rodzina Cię "wyklnie". Tak to zapewne wygląda. Skończ więc te studia i idź gdziekolwiek do pracy, tam zarobisz na takie studia, które będą Cię interesowały. Młody jesteś, masz jeszcze czas kombinować i eksperymentować. Ja trzymam za Ciebie kciuki.

Gość Załamany wszystkim
Rodzice, po usłyszeniu ode mnie, co o nich sądzę, zmienili zdanie i mówią, że mogę studiować co chcę. Nikt mnie nie zmuszał, tylko była presja i nacisk człowieka, któremu czas stanął m miejscu, a jako człowiek wrażliwy niestety ulegałem. A wraz z okresem 18-20 roku życia człowiek staje się dorosły.

Gość Załamany wszystkim
Gdyby jeszcze wszystko inne, od wielkości fiuta przez trądzik do braku problemów w kontaktach z płcią przeciwną grało, kierunek studiów czy wogóle życie byłoby do zniesienia.

Gość NimfaBed
No to nie czaję? Czemu więc nie możesz teraz ich zmienić skoro rodzina jest przychylna temu?

Gość Załamany wszystkim
Mam 20 lat, mam ciągle być zależny od ludzi, którymi może nie gardzę, ale jakoś nie darzę się sympatią? Lepiej mi się mieszka z obcymi ludźmi niż własną rodziną. Jak będę miał farta i ożenię się, to wszystkie święta będę spędzał z jej rodziną.

Gość NimfaBed
Dobra, nie odpowiadasz na pytania, tylko w kółko to samo. Kup lepiej sobie te feromony, bo widziałam że przeskoczyłeś na tamto forum :D

Gość Załamany wszystkim
Rodzina nie jest przychylna temu. Tyle, że ilekroć jest rozmowa o moich studiach, nie da się ze mną o nich rozmawiać. Jak pada uwaga na temat poprawek pada odpowiedź "Nie trzeba było za mnie wybierać", widząc jaki mam stosunek do nich, to złagodnieli.

Gość NimfaBed
Ja pasuje. Dobrej nocy życzę i pamiętaj - nie nadużywaj feromonów jak radził autor topiku "ferumk" :)

Gość cllllara
strzelw sobie w glowe a nie zawracaj dupy

Gość ciebie skrezywdziło???
1 jak byłm niemowlakiem to rodzice sie rozeszli 2 nigdy do nikogo nie powiedzialm tato 3matka znalazła soboie gacha który mnie molestował 4uciekłam do babci i dziatka ale tam wóda lał sie litrami 5 jedyny wujek jakiego mialm (brat matki ) usiłował mnie przeleciec 6dziewctwo straciłam bedac zgwałcona przez kumpla 7 sama zamieszkalm przed ukończeniem 18 roku życia 8 teraz mam nerwice na szczescie spodkałm człowieka ktory przywrócił mi wiare w męszczyzn że nie każdy ma pierdolnięte pod kopułą ,ale to była długa droga dzis mam 32 lata i dwoje dzieci cudownych i jakos staram sobie radzic ale czasem demony przeszłosci wyłażą:(

Gość autorze pryszcze ci znikną
jak zaczniesz dupczyć panienki;) weź urlop dziekański i idź do pracy fizycznej,rodzicom powiedz że musisz się odnaleźć bo miewasz myśli samobójcze,będziesz miał spokój;) praca praca i jeszcze raz praca jest odpowiedzią na twoje problemy,powodzenia

Gość autorze pryszcze ci znikną
jak zaczniesz dupczyć panienki;) weź urlop dziekański i idź do pracy fizycznej,rodzicom powiedz że musisz się odnaleźć bo miewasz myśli samobójcze,będziesz miał spokój;) praca praca i jeszcze raz praca jest odpowiedzią na twoje problemy,powodzenia

Gość Współczuje
Współczuje

Gość Załamany wszystkim
Szkoda, że nie jestem wierzący. Wiedziałbym, że moje miejsce jest w seminarium bądź zakonie.

Gość Załamany Wszystkim
Raczej tej głowy nie podniosę. Mam za dużego pecha.

Gość Załamany Wszystkim
Może znajdę jakąś szarą myszkę - desperatkę, która mnie zechce.

Gość Wredna11111111111111
Jestes beznadziejny!!! Tylko jeczysz i jęczysz!! Ty nie chcesz pomocy,,,i nie zamierzasz nic robic!Nie czytasz i nie sluchasz tego co mowią do Ciebie inni.Jak mantre powtarzasz" jestem beznadziejny".Upajasz sie chyba tym!! Masz racje: JESTES BEZNADZIEJNY!!!!I nawet taki bys byl gdybys nie mial tradzika,,,fiuta 13 cm,,,,i gdybys studiowal nafajniejszy kierunek swiata!! Bo łeb masz BEZNADZIEJNY!!!! Ludzie tutaj probuja ci cos wyjasnic,,uzmyslowic,,zmotywowac do działania,,a Ty tylko to swoje"jestem beznadziejny:((((((( " .Palant jestes zwyczajny!!!!! Po co w ogole tu przylazles i piszesz,skoro i tak nie zamierzasz nic z tym zrobic!!!???

Gość Załamany Wszystkim
Wredna, nic mi to sytuacji nie zmieni. Trądzik próbowałem zwalczyć i chyba to nie trądzik, tylko jakaś choroba skóry. Fiuta raczej nie idzie powiększyć. To co studiuje skończe ... ale jaki to będzie inżynier, który ma przeciwne zainteresowania. Nawet nie mogę się upijać, bo robię to na smutno. Szczęśliwy to byłem, ale do 15 roku życia. Nie będę oczywiście z tobą się kłócił, dodałbym tylko "frajer".

Gość Załamany Wszystkim
"Tylko jeczysz i jęczysz!! " - wiele bym dał, żeby kobieta przy mnie tak robiła.

Gość wredna11111111111111
Ejjjjj,,,,,,,,,,,,,,Ty wcale nie jestes taki biedniutki!! Ty dokladnie wiesz ,czego chcesz!! A to,co tu wypisujesz to tylko taka sciema!!

Gość Załamany Wszystkim
Nie jest żadną ściemą. Gdybym był inny niż jestem, nie byłbym na tym forum.

Gość Załamany Wszystkim
Co z tego, że podobno jestem dobry z natury, jak ta sama natura mnie skrzywdziła? Wspólnie razem z losem.

Gość a moze masz depresję
???? Rozmiar penisa jak dla mnie jest w porządku...możesz mi wierzyc ale wiekszosc kobiet nie lubi duzych penisów bo sprawiaja ból.