Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haniagold

Koleżanka włazi na mojego męża

Polecane posty

Witam, razem z mężem mamy znajomych i od czasu do czasu się spotykamy na jakimś piwie albo u nas albo u nich. Od jakiegoś czasu zauważyłam iż koleżanka przysiada się do mojego małżonka, głaszczą się po rękach, przytulają niby dla żartu , ostatnio nawet przy synu im się zdarzyło. Mały powiedział mi że tato trzymał ją na kolanach, przytulali się i busiali w policzki. Na drugi dzień zwróciłam uwagę mężowi, a on iż to nie on to ona. Więc przeprowadziłam rozmowę z nią niech swego chłopa pilnuje a ja się swoim zajmę. W ten sam dzień razem ze swoim mężem poleciała do mojego na skargę. Dla jej męża to nie przeszkadza ale mi tak, jak mam sobie z taką pseudokoleżakną poradzić???

Gość fghfghfghfghfgh
pewnie sie pukaja po katach

Gość autorko mam tak samo
tylko czekać aż się ze sobą przespią....ogranicz wizyty,proste

to tak jak w "na wspólnej" może być jeżeli oglądałaś. Tam były dwa małżeństwa z czego jedno małżeństwo chciało zrobić czworokąt z drugim :-)

Gość hdmi
a jej mąż co na to?

Gość całkowicie czarny kot
j/w - ograniczyć kontakty z tą parką

Gość dobrze zrobiłaśśśs
dobrze zrobiłas,koleżanka najwyrazniej przesadza,uprzedź ją że nie zyczysz sobie takich zachowan w stosunku do Twojego męza.Bądź stanowcza i nieugięta

Gość yujgih.k
Zacznij sama z kimś flirtować, wzbudź w nim zazdrość i udawaj ze nie rusza Cię to co oni robia

Gość kolejni łowcy adresów,
twoi znajomi świadczą o tobie-masz to co tolerujesz

Gość i wlasnie dlatego
sama zacznij wlazic na jej meza dla 'zartu'

Gość miła sąsiadeczka
Może im się marzy czworokącik z Wami, albo mają inny sposób bycia niż Wy. Rozumiem, że Wam z nimi miło, bo inaczej nie spotykalibyście się, ale może już czas spróbować zastąpić ich jakąś inną parą małżeńską, albo solidarnie (zarówno Ty, jak i mąz) nie dopuszczać do takiego zachowania.

Gość kolejni łowcy adresów,
zs ujął to dosadniej,ale celniej

Gość dhvhjjgh
Ale Ci to przeszkadza. Daj chłopu bzyknąć, co Ci szkodzi? Ty też będziesz kiedys chciała komuś dać. I co, wtedy ten Twój ma Ci przeszkadzać?

Gość olka b
jak widzisz taka sytuacje to skomentuj to jakos,np to spytaj jej meza, czemu jej nie zadowala skoro taka spragniona czulosci jest i musi szukac jej u innych facetów, pozbijaj sie z niej i z niego, troche poszydź, obraź ją jakimś mocniejszym żartem i się zaśmiej, spesz ją po prostu

Gość olka b
zawsze szczery, jestes prawym człowiekiem

W ten sam dzień razem ze swoim mężem poleciała do mojego na skargę. to też niezłe i co powiedzieli? "jakim prawem twoja żona nie pozwala xxxx się z tobą całować ?

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7 ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl