Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hee.

Beznadziejny zgred-mamisynek.!

Polecane posty

Gość hee.

Moj facet okazał się po prostu totalnym zgredem bez perspektyw. Nie chce wynająć mieszkania, bo po co jak mozna mieszkać z mamusią,nie chce pracować choć ma taką okazję, na nieziemskie zarobki, bo bd podchodził 3 raz do studii których i tak nie zda. Jak ma coś robić to robi to tak długo aby nikt nie wymyślil mu czegoś kolejnego do zrobienia. Najważniejsi są dla niego rodzice którzy podobno sątak strasznieschorowanii, a tak naprawdę robią tylko z niego głupiego bo nic im się nie chce. Jak ma do mnie przyjechać to zawszespóźnia się jakieś 2 godzinybo on musi za mamusię dom cały posprzątać. Choć jego matka cały dzień w domu siedzi. Masakra Jakaś.! ja już nie wytrzymuje.!

To po co z nim jesteś? Stara prawda: kobiety są z facetami, mając nadzieję, że się zmienią; zaś mężczyźni są z kobietami z nadzieją, że te się nie zmienią :)

Gość ja bym już mu po
hehe jak trafnie to ujełaś :) hehehe autorko jak długo z nim jestes i ile on ma lat?

Gość hee.
jesteśmy zesobą ponad rok. On ma 22 lata.

Gość ja bym już mu po
eh no to masz dwa wyjścia: 1.albo zrywasz z nim ale dajesz mu otwarte drzwi czyli tekst na odchodne: jeśli przemyślisz sprawe i się zmienisz to wiesz gdzie mnie szukać, ale pamiętaj że wiecznie nie będe czekać (czyli wszystko zależy tylko i wyłącznie do mniego) 2.albo cierpliwie bęs=dziesz to znosić dalej